Galéria
Forrás: Magas nyakmegoldás

Egyre több zártnyakú, állógalléros és garbós megoldást látunk, de aggodalomra semmi ok, így is lehet csábító a ruha, például egy mély hátkivágással, vagy ehhez hasonló, kigombolható ujjakkal.
Forrás: Tollak

A tollakkal ékesített kézelő, ruhaalj, vagy éppen derékrész igazán különlegessé teszi a ruhát, nagyon modern,d e közben nosztalgikus és nagyvilági is!
Forrás: Hagyma

A pántnélküli ruhák új fazonnal térnek vissza, hosszú hagymaszoknyában végződnek. Imádnivaló!
Forrás: Metálfényű részletek

Ha az egész ruhán nem mered bevállalni a csillogást, válassz ehhez hasonló, rafináltan megbújó arany vagy ezüst részletet.
Forrás: Játékos minták

Ki mondja, hogy muszáj halálosan komolynak lenni a nagy napon? Nagyon reméljük, hogy egyre több vicces, színes hímzéssel díszített hófehér menyasszonyi ruhát látunk majd!
Forrás: Modern fodrok

A fodor az elmúlt néhány szezon óriási visszatérője és a korábbiakkal ellentétben egyáltalán nem túl romantikus, az óriási volumen, a fodrok halmozása elképesztően modern hatást kelt, akár a felsőrészen, akár a szoknyán vagy az ujjon bukkan fel.
Forrás: +1 óriás fülbevalók
Ez ugyan nem ruhára vonatkozik, de egyre több menyasszony választ esküvői ékszernek nagy és látványos fülbevalót, szerintünk ez a trend még korántsem tetőzött!

6 esküvői ruhatrend, ami meghatározó lesz a következő években

Neked írtuk a cikket, ha szeretnél még mindenki más előtt valami különlegeset viselni a nagy napon!