Galéria
Forrás:
Szinte mindenkinek jól áll, nem csak a darázsderekú modelleknek, ezért több színben is érdemes kísérletezni vele. ASOS, 100 dollár (itt vásárolhatod meg).
A bomberdzsekihez pedig köztudottan semmi sem passzol jobban, mint... [lapozz]
Forrás:
A dzseki alá felvehetsz szűk, nőies, akár croppolt derekú változatot éppúgy, mint egy ilyen túlméretezettet amit lenyúlhatsz akár életed párjától is, vagy: H&M 6990 Ft (itt vásárolhatod meg).
Forrás:
Az ingruha a legnagyobb menőség idén tavasszal és valószínűleg nyáron is folytatódni fog a trend, érdemes tehát beruházni például ebbe a tavasziasan virágmintás verzióba, és aztán skinny farmerrel vagy legginggel, illetve nyáron sorttal párosítva slattyogni benne az utcán. H&M 6990 Ft (itt vásárolhatod meg). Például a következő képen látható nadrág remekül megy hozzá... [lapozz]
Forrás:
Kötelező darab, főleg most, hogy már enyhébb az idő, és ideális bevásárláshoz vagy egyéb rohangálós feladatokhoz. Mango 9995 Ft (itt vásárolhatod meg).
A következővel egészítsd ki, hogy egész biztosan ne tűnjön slamposnak az összeállításod [lapozz]
Forrás:
Kényelmes, olcsó, elegáns, mindenhez megy – mi kell még? TCHIBO 7995 Ft (itt vásárolhatod meg)
Forrás:
Mint említettük, a fehér tornacipő mindenhez megy, a mostanában nagy reneszánszát élő bő szárú nadrághoz is, azonban felülre szűk, lazán be-, illetve kigombolt blúzt válassz hozzá, amilyen a következő oldalon található. Szövetváltozatban is ezerfelé kapható ez a nadrágfazon. ASOS 50,67 euró (itt vásárolhatod meg).
Forrás:
Veled is rendszeresen előfordul, hogy kivasalatlan, félregombolt, gyűrött gallérú blúzban merészkedsz ki az utcára? Nos, ez most már egyáltalán nem a hanyagság jele, hanem maga a nagybetűs Trend, csak a megfelelő missmatched kockás, félvállas verzió kell hozzá. TOPSHOP 65 dollár (itt vásárolhatod meg).
Forrás:
Bizony, a melegítőnadrágnak is egyre több partiképes hibridje kapható plázaszerte; első ránézésre nem is látszik, hogy macinacival van dolgunk. Amin persze az is segít, hogy magas sarkút visel hozzá a modell, márpedig az ilyen párosítások már évekkel ezelőtt sem számítottak az ördögtől valónak. RESERVED 8995 Ft (itt vásárolhatod meg).
Ha úgy érzed, a magas sarkú mégiscsak túlzás a játszótéri gyerek után rohangáláshoz, akkor próbáld ki a következőt [lapozz]...
Forrás:
A nőies tartás feltétlen híveinek valamivel nagyobb kényelmet ígér ez az alkalmi viseletként is szuperül helyt álló fazon; nem is csoda, hogy szinte minden valamirevaló márka előrukkolt a maga változataival. TOPSHOP 100 dollár (itt vásárolhatod meg).
Forrás:
Egy ilyen színes kiegészítő nem csak melegen tartja a torkodat, de akkor is feldobja a szettedet, ha éppen „ma csak feketét veszek fel, kész-passz” napod van. TCHIBO 3495 Ft (itt vásárolhatod meg).
Forrás:
És persze egy extrém napszemüveg nélkül nem is érdemes nekivágni a napsütésnek! PULL&BEAR 2995 Ft

Hogy ne a kitérdelt macinacidban ugorj le a játszótérre: 11 tavaszi alapdarab a mindennapokhoz

Kényelmes ruhadarabokat mutatunk a dzsekitől a félvállas blúzon át az ingruháig, amelyekben bárhová nyugodtan beteheted a lábad anélkül, hogy slamposnak éreznéd magad.