Galéria
Forrás:

Kos: Szelesztit

Mivel kalandvágyó vagy és energikus, a szelesztit illik a legjobban hozzád, hiszen ez az ásvány elősegíti az önkifejezést.

 


Forrás:

Bika: Bizmut

Mivel szeretsz szeretni és másokkal megosztani ezt az érzést, ez az ásvány tökéletes számodra, mivel energikusabbá tesz és segít abban, hogy kevésbé érezd magányosnak magad.


Forrás:

Ikrek: Kvarc

Mivel imádod a társaságot és mindig úton vagy, a te személyiségedhez a kvarc illik leginkább. Ez tisztaságot hoz az életedbe és segít eldönteni, mi a fontos.


Forrás:

Rák: Borostyán

Nagyon érzékeny és szentimentális emberként ismernek. A borostyán elősegíti a testi és lelki egészség megőrzését - ez pedig szintén fontos számodra.


Forrás:

Oroszlán: Rézpirit

Tudod, hogyan mutasd meg kreatív oldalad bármilyen helyzetben. Ez a kő segít az inspirációk begyűjtésében. 


Forrás:

Szűz: Narancs kalcit

Mivel fontosak számodra a részletek, okos és megbízható vagy, érdemes ezt a kristályt választanod, hogy összehangoltan működjön a tested és lelked. A kalcit abban is segít, hogy a képzelőerőd erős maradjon.


Forrás:

Mérleg: Hematoid kvarc

Mivel beszédes vagy és a természeted is kedves, ez a kristály illik hozzád leginkább. Segít abban, hogy a kommunikációdban fontos szerepet kapjon a szeretet és a pozitivitás.


Forrás:

Skorpió: Pirit

Erős és izgalmas vagy, mindeni téged figyel. A pirit szerencsét hoz és megvéd a szükségtelen negatív energiáktól.


Forrás:

Nyilas: Apofillit

Vicces és vidám vagy, ezért ez a kristály illik hozzád a legjobban, mivel elősegíti a belső béke érzését.


Forrás:

Bak: Ametiszt

Született vezető vagy, céltudatos és rendszerető. Az ametiszt segít abban, hogy erős maradj és abban is, hogy megszabadulj néhány káros szokásodtól.


Forrás:

Vízöntő: Rózsakvarc

A barátságos és lojális vízöntő sok szeretetet igényel. A rózsakvarc segít abban, hogy ezt megérezze, mivel a szerelem kristályaként is emlegetik és mindig pozitív érzelmeket vált ki az emberekből.


Forrás:

Halak: Labradorit

Művészi és kreatív vagy, ezeket pedig a magánéletedben is kihasználod. A labradorit sikerre vezet és minden negatív energiát távol tart tőled. 

 


Milyen ásvány illik hozzád a csillagjegyed szerint?

A különféle kristályok és a belőlük készült kiegészítők egyre népszerűbbek.