Galéria
Forrás: Kos: pink Magabiztos és dinamikus vagy, szereted a kalandokat. Sokan gondolják a pinkről, hogy gyerekes, de te tudod, hogy sokkal inkább erőteljes, merész és felnőtthöz illő. A pink megköveteli magának a teret, akárcsak te!
Forrás: Bika: fekete Makacsnak tartanak, pedig csak határozott véleményed van a világról. Értékeled a szépséget és a luxust, ami abszolút trendérzékennyé tesz, ezért illik hozzád a fekete. Előremutató és különleges, mint te!
Forrás: Ikrek: sárga Az Ikrek személyisége élénk, alkalmazkodó és társaságkedvelő. A napsárga illik ehhez a vidám, energikus jegyhez. A sárgához ráadásul nagyon sok minden passzol, könnyen és sokféleképpen fel lehet dobni, ami jól jön az Ikreknek, mert könnyen elunja magát.
Forrás: Rák: világoskék Otthonülő típus vagy, érzékeny és a végletekig lojális. A világoskék segít feltöltődni, anélkül, hogy túlzottan sok lenne. Ráadásul még ösztönzőleg is hat az egyébként is erős kreativitásodra.
Forrás: Oroszlán: lila Ha drámáról van szó, az oroszlánra mindig lehet számítani, persze jó értelemben véve! Mindenki életét felbolydítod, inspirálsz másokat lélegzetelállító stílusoddal, egy jelenség vagy. A lila, mint királyi szín éppen hozzád illik!
Forrás: Szűz: krémszín Te vagy az az ember, aki tényleg látja a különbséget a krémszín húsz különböző árnyalata között. Intelligens vagy és abszolút a részletek embere, praktikus oldalad bölcs választásnak tartja a krémfehéret.
Forrás: Mérleg: zöld Úgy szoktak jellemezni, hogy „kemény, de igazságos.” Van egy erőteljes, határozott oldalad és egy lágyabb, ami értékeli a szépség mindenfajta megnyilvánulását. Az életcélod az, hogy egyensúlyt teremts, ezért illik hozzád a zöld, mert harmóniát szimbolizál.
Forrás: Skorpió: piros Szenvedélyes vagy és a teljes szívedet beleadod abba, amit csinálsz. A piros illik a személyiséged ezen részéhez, de azt is szimbolizálja, hogy képes vagy elköteleződni. A megérzéseid szinte mindig igaznak bizonyulnak.
Forrás: Nyilas: csokoládé Te vagy a filozófus a baráti körödben, a jól átgondolt bölcsességeidről vagy híres. A Nyilas személyiségének van egy örökmozgó energiabomba oldala, a csokoládébarna illeszkedik ehhez, miközben segít megnyugodnod és relaxálnod is.  
Forrás: Bak: szürke Tartózkodó, türelmes és szorgalmas vagy, hiszel abban, hogy a jó dolgok azzal történnek, aki kivárja a sorát. Fegyelmezett vagy és mindig van terved a következő napra, sőt a következő öt évre is. Ez a természetes szín remek választás számodra, mert időtlen. Nehéz eltalálni a tökéletes árnyalatot, de ha valakinek, neked sikerüli fog.
Forrás: Vízöntő: narancssárga Barátságos, de szenvedélyesen független vagy, az ízlésed inkább az eklektikus és furcsa felé húz. Igazán eredeti vagy, aki meglátja a szépséget olyasmiben is, amiben mások nem., például a narancssárgában! Ez az árnyalat pont oylan egyedülálló, mint te!
Forrás: Halak: kék Gazdag képzelőerővel bírsz, érzékeny és odaadó vagy, egy igazi víz jegy. Mint a rákok, te is természetednél fogva vonzósz a kék árnyalataihoz, mert megnyugtatnak. Általában a sötétebb árnyalatait kedveled, melyek jól kombinálhatóak és a háttérbe húzódnak.

Ezt a falszínt válaszd a csillagjegyed alapján!

Oroszlán vagy? Mit szólnál merész lila falakhoz?