Galéria
Forrás: Maszturbálj rendszeresen, tudatosan kísérletezve azzal, hogy gyorsan vagy lassan, erősebben vagy gyengébben esik jobban az ingerlés. Figyelj meg mindent, kezdve attól, hogy milyen fantáziák indítanak be jobban, egészen addig, hogy a tested mely részeiben érzed az izgalmat, majd az orgazmust az evidens pontokon kívül. Ha tisztában vagy ezekkel a dolgokkal, egy partner segítségével tovább növelheted az élvezetet.
Forrás: Igen, tudjuk, már a könyökötökön jön ki, hogy minden szakértő évek óta az előjáték fontosságát hangsúlyozza, de jó okuk van rá.
Forrás: Komolyan. A be- és kilégzés befolyásolja az érzelmi reakcióidat, hovatovább a nyugodt, mély légzés oldja a feszülltséget. A rövid, gyors légzések az orgazmushoz vezető „célegyenesben” viszont elősegítik a kielégülést – állítja egy szexterapeuta.
Forrás:

Találjátok meg a közös nyelvet, amelynek segítségével a verbális kommunikáció nem ciki, sőt, még intimebbé teszi a szexet.


Forrás: Így a partnered (ha férfi) mélyebben tud beléd hatolni és közben mindketten könnyen hozzáfértek a csiklódhoz.
Forrás:

És nyugodtan adj neki közben instrukciókat – ő sem képes minden gondolatodat kitalálni. Legyetek türelmesek mindketten, és váltogassátok az orális kényeztetést a behatolással és más technikákkal.


Forrás: Ha nem sikerül elélvezned, az nem feltétlenül egyikőtök vagy másikótok hibája. inkább alkalmazzatok relaxációs technikákat. Ha nincs ilyen a birtokodban, tanulj: az autogén tréningtől a meditáción át a masszázsig rengeteg módszer létezik, és ezeket rendszeresen alkalmazva csak nő az esélyed, hogy kielégülj a szex során.

7 egyszerű tipp, hogy minden alkalommal orgazmusod legyen

Ne színlelj, soha többet!