Galéria
Forrás: Art pop

A színes, különböző méretű sávokból összeálló, akár aszimmetrikus csíkozás elképesztően frissnek hat és erőteljes, mégis nőies.
Forrás: Pöttyök

A fekete alapon fehér, esetleg neccpöttyök sok-sok ruhán megjelentek, szabaástól függően lehet szexi, olasz dívát vagy éppen balerinát idéző, de modern is. Te melyikre szavazol?
Forrás: Popkulturális printek

Minden jöhet, ami mókás, játékos vagy éppen az aktualitásokra utal, mint például a citrom minta Altuzarránál, amihez egész biztosan köze van Beyoncé tavalyi meglepetés albumának, a Lemonade-nek.
Forrás: Férfipizsama-csíkok

Ezek a többnyire inkábba  hálószobára jellemző világoskék-fehér csíkozások bizony jól mutatnak az utcán is, a különböző izgalmas szabásoktól pedig elegánsan hatnak.
Forrás: Flower power

Nincs tavasz virágminta nélkül, most éppen a '70-es éveket idéző, energikus, kissé vintage hatású nagyméretű virágok ideje jött el újra, míg a romantikus világos alapon kisebb minták a háttérbe szorultak.
Forrás: Hajszálcsíkok

Még egy maszkulin trend tört utat magának, a rendkívül erőteljes és elegáns fekete vagy sötétkék alapon fehér hajszálcsík. Korábban itt lelkendeztünk nadrágkosztüm verziójáról
Forrás: Patchwork

Különbőző,e gymástól távol álló anyagokat varrtak össze a tervezők, vagy eleve úgy nyomtatták a mintát egy anyagra, mintha patchwork lenne, sőt abból is minta lett, hogy különböző egyszínű darabkák kerültek egymás mellé. Ez már egy eleve látványos minta, de az idei szezonban tetőtől talpig, de legalábbis angy felületen viselve az igazi!

7 kihagyhatatlan print, amit ki kell próbálnod tavasszal

Az összes fej megfordul utánad, ha magadra öltöd a szezon látványos mintáit!