Galéria
Forrás:

A hajadat tekergeted vagy az arcodon kaparászol – ezek a mozdulatok arra utalnak, hogy frusztrált vagy, bizonytalan vagy egyszerűen unatkozol. Egyik sem olyan üzenet, amit egy fontos beszélgetés alatt közvetíteni szeretnél...
Forrás:

Az alabamai egyetem kutatói kimutatták, hogy a gyenge kézfogású emberek általában félénkebbek, neurotikusak és introvertáltak. Érdekes módon ezt azonnal leveszik mások pusztán csak a kézfogásból, ezért nagyon fontos, hogy erre odafigyelj és mindig kellő erőt vigyél bele.
Forrás:

Ha túlzottan érdeklődsz a másik iránt, magadról viszont keveset árulsz el, bizalmatlannak vagy félénknek tűnhetsz mások szemében. Ha csak magadról beszélsz és egyáltalán nem érdeklődsz a társad iránt, önzőnek, beképzeltnek fognak tartani. Találd meg az egyensúlyt és törekedj annak megtartására.
Forrás:

Nem is gondolnád, mennyire fontos szemponthoz érkeztünk! Manapság még az állásinterjún is megfigyelik, hogyan bánsz a személyzettel, mivel ez remekül elárulja, milyen ember is vagy valójában, illetve hogy hogyan is viszonyulsz az embertársaidhoz. Légy mindig kedves, udvarias és tisztelettudó – az arrogáns ember rettentően ellenszenves.
Forrás:

Amellett, hogy udvariatlan vagy, ezzel azt is sugalmazod, unatkozol, ami itt és most történik, teljesen érdektelen a számodra. Nem biztos, hogy ez a hozzáállás célravezető egy üzleti ebéden, egy első randin vagy családi vacsorán.

5 szokás, amitől ellenszenves leszel mások szemében

Ha nem akarsz azonnal ellenszenvesnek tűnni mások szemében (márpedig ki akarna?), figyelj az alábbiakra.