Galéria
Forrás:

A Glee forgatásán elviselhetetlen volt: több színésztársa is azt nyilatkozta róla, hogy valóságos rémálom vele minden egyes jelenet felvétele.
Forrás:

Beszámolók szerint kiszámíthatatlan, instabil, és ha robban, akkor hatalmasat. Sérteget, üvöltözik, sőt, még a fizikai erőszaktól sem riad vissza, ám természetesen mindehhez a Rust című westernfilm forgatásán bekövetkezett 2021-es tragédiának semmi köze. Ebben az ügyben továbbra is nyomoz a rendőrség.
Forrás:

A színésznő állítólag legendásan gonosz volt a Cybill című sorozat íróival. Ez annyira elterjedt a hollywoodi forgatókönyvírók közöt, hogy bosszúból 10 évvel később írtak egy olyan Helyszínelők részt, amiben egy Shepherdről mintázott karakter szörnyűséges halált hal.
Forrás:

A komikus annyira csúnyán viselkedett a sikerét megalapozó Saturday Night Live forgatása alatt, hogy kirúgták a produkcióból. Ő az egyetlen színész, akit kitiltottak a forgatás területéről. Nem csoda, hiszen állítólag többször is megpofozta a színésztársait és folyamatosan inzultálta a rendezőt.
Forrás:

A Tenenbaum, a háziátok forgatásán a színészlegenda az idegösszeomlás szélére sodorta Wes Anderson rendezőt a folyamatos kritizáló megjegyzéseivel.
Forrás:

A színésznő állítólag rendkívül rideg és elutasító mindenkivel, akiben vetélytársat lát. Épp ezért gyakran igen fagyos és kellemetlen légkör uralkodik körülötte. A Vasember 2 egyik stábtagjának beszámolója szerint Gwyneth egyszerűen nem volt hajlandó szóbaállni Scarlett Johanssonnal a forgatás teljes időtartama alatt.
Forrás:

Végeérhetetlenül hosszú kívánságlistával érkezik minden egyes forgatásra vagy fellépésre, és ha valami nem teljesül a listáról, hisztérikus rohamokat kap. Ezt valahogy pont el is tudjuk róla képzelni.
Forrás:

Bármit is csinál, nagyon konkrét elképzelései vannak róla és nem igazán hajlandó kompromisszumos megoldásokra. Ez sajnos gyakran ment azoknak a filmeknek a rovására, amikben szerepe volt.
Forrás:

A zseniális komikus állítólag fanatikus munkabolond és kontrollmániás, emiatt igencsak megnehezíti a többiek számára, hogy a saját elképzeléseik szerint végezzék a dolgukat.
Forrás:

Vince Ward filmrendező mesélte egy interjúban, hogy Samantha komoly, érett férfiakat is képes megríkatni egy-egy forgatáson. És nem a szó bájos, hanem inkább fájdalmas értelmében...
Forrás:

Állítólag azonnal őrjöngőrohamot kap, amint valami nem az ő elvárásainak megfelelően történik. Olyan kibírhatatlan a viselkedése, hogy már senki nem akar vele forgatni Hollywoodban.
Forrás:

A fiúnak nincs baj a kedvességével, nála inkább a komolyság jelenti a problémát. Annyira beleéli magát a szerepeibe, hogy attól mindenki befeszül a környezetében. Még Brad Pittet is kiborította a Harag című film forgatása alatt.
Forrás:

Kolléganője a Született feleségekből, Nicollette Sheridan azt mondta róla, hogy ő 'a leggonoszabb nő a világon.' Ezt Pierce Brosnan is megerősítheti, akinek egy James Bond filmben volt a partnere: állítása szerint több stábtag életét is pokollá változtatta a forgatáson.
Forrás:

Hogy miért nem látni sehol az egykor szebb jövőről álmodó, ígéretes tehetséget? Nos, mert elviselhetetlen. Alkoholproblémái miatt, vagy anélkül is az lenne? Ezt nem mi fogjuk kideríteni.
Forrás:

A Blade forgatása őrület volt Wesley miatt: nem volt hajlandó kijönni a lakókocsijából és egész nap füvezett. Emiatt a produkciónak kötbért is kellett fizetnie, olyan sokat csúsztak az eredeti határidőhöz képest.

15 sztár, akivel mindenki utál együtt dolgozni

Ezek a sztárok hírhedten elviselhetetlenek munka közben.