Galéria
Forrás: TeniszpulóverMarie Lund/VAN GRAAF, 12990 FtEz a klasszikus fazon sem nem annyira csavaros, hogy hamar megund, sem nem unalmas. Nagy hidegben húzz alá garbót vagy masnis blúzt!
Forrás: Bőszárú nadrágMango, 9995 FtA skinny nadrággal és a culottes-tal szemben ez nem köthető jellegzetesen egy korszakhoz, mióta hordanak a nők nadrágot, népszerű fazon. Elképesztően elegáns és praktikus a hidegben is, mert aláfér a harisnya. Viseld magas sarkú bokacsizmával vagy edzőcipővel.
Forrás: Vintage hatású bársonytáskaH&M, 2690 FtA gyöngyökkel kivarrt vintage hatású kistáskáról nem lehet megmondnai, mikor készült. Izgalmasabbá tesz egy segyszerű szettet is, de a most betörő maximalizmusba is könnyedén beilleszthető!
Forrás: SzövetkabátZara, 11995 FtEz az aszimmetrikus szabás sok évig jó szolgálatot tesz majd, mert nem kifejezetten trendi, mégis érdekes. A legjobb az benne, hogy már az ősz kezdetével hordható vékony pulóver felett, de később aláfér egy vastag pulóver és egy dzseki vagy mellény is, így télen is tökéletes társ.
Forrás: BokacsizmaVagabond, 60euróEz a klasszikus chelsea bokacsizma már legalább tíz éve lett újra divatos és mivel nem túl kirívó a formája, még mindig jó választásnak számít. Miniszoknyával vagy szűkszárú nadrággal nagyon sikkes!

Ezeket szerezd be! 5 téli ruhadarab, ami sosem megy ki a divatból

Minden nő szekrényébe kell belőlük legalább egy!