Galéria
Forrás: Jól felszerelt éjjeliszekrény

Ez a bútor egyszerűen nélkülözhetetlen, a legjobb ha van egy fiók, ahová el lehet súvasztani bármit, ha vendégek érkeznek. És helyet kaphatnak rajta az olvasnivalóid, egy álomnapló, egy nem túl erős fényű asztali lámpa, zsebkendő és egy pohár víz is.
Forrás: Téma

Míg a gyerekeknek megegedett, hogy kalózos vagy hercegnős legyen az egész szoba, a felnőttek ritkán élnek ezzel a praktikus lehetőséggel. Pedig nagyon megnyugtató az egységessége.
Forrás: Fotók, de nem a családról

Az egész lakásban kitehetsz képeket a szeretteidről, de a hálóban nincs helyük. Kissé nyugtalanító véletlenül a nagymamánk képére pillantai szex közben, de lefordítani sem túl jó érzés. Olyan fotókat és képeket válassz, melyek megnyugtatnak!
Forrás: Kényelmes szőnyeg

Ha vidáman ébredsz is elronthatja a kedved, ha a meleg ágyból a hideg padlóra kell lépni. Ha pedig eleve rossz passzban vagy, csak ront a helyzeten. Egy ilyen szép és kényelmes szőnyeggel nem lőhetsz mellé!
Forrás: Megfelelő mennyiségű (dísz)párna

Ez általában kettőtől hatig terjed, ez alatt veszít hívogató jellegéből a bevetett ágy, efölött pedig már túl sokáig tarthat minden este lepakolni róla.
Forrás: Technológia kizárva

No persze ez nem oylasmi, ami kell, hanem amit meg kell szüntetni. Sem a tv, sem az okostelefon, sem a laptop vagy táblagép nem tesz jót a hálószobában. Zavarja az alvást és elszigetel, száműzd őket a hálószobából és szerezz be egy vekkert!
Forrás: Dolgok, amiket szeretsz

Persze nem kell egy egész vitrinrevaló tárgyat felhalmozni, de néhány olyan személyes tárgy, ami megmosolyogtat, jó hatással lesz a hangulatodra.
Forrás: Ülőhely

Ha elég nagy a hálószoba ahhoz, hogy kialakíts egy kényelmes ülőhelyet, ahol fel elhet venni a cipőt, elintézni egy telefont vagy leültetni a szerelmedet egy fontos beszélgetés előtt. Az ágy legyen csak a pihenésé!
Forrás: Egy nagyszerű matrac

Természetesen ez a legfontosabb a jó alváshoz. Amikor matracot vásárolsz, vedd figyelembe az ágy és háttámla mellett az éjjeliszekrények és az ablakpárkány magasságát is!
Forrás: Dráma!

Még a legvidámabb, színes hálóba is elkél egy-két sötét folt, hangsúlyos elem, szexisebbé teszi a kontraszt. Ugyanakkor fontos az egyensúly, ne legyen túlfűtött budoárszerű se, mert az nem a pihenést fogja eszedbe juttatni.

10 kihagyhatatlan dolog, aminek minden hálószobában ott a helye

Hányat tudsz kipipálni a listáról?