Galéria
Forrás: Ha zavar, hogy „kaotikusan” néz ki rajtad a sok vastag réteg, válassz cseles réteges megoldásokat. Egy szűk garbó mindig jól jön és remekül szigetel; Gigi Hadidnak is ez a fehér garbó az egyik kedvenc téli darabja.
Forrás:
Akár sok, akár kevesebb rajtad a réteg, egy jól megválasztott öv irigylésre méltó alakot csinál a viselőjének. Sandra Bullock összeállításában az öv remekül ellenpontozza a fehér műszőrme bundát.
Forrás:
Ugye nem kell magyaráznunk, miért? A hideg, borús időjárásban, amikor a szemünk gyakorlatilag szomjazza a virágok, színek, zöldek, pirosak látványát, miért lépnénk ki csupa feketében vagy szürkében az utcára? Még ha neked is a fekete a kedvenc színed (mint sokunknak), akkor is muszáj, muszáj kísérletezned a színes outfitekkel – így tesz Victoria Beckham is, akinek máskülönben a fekete-fehér összeállítás a mániája.
Forrás:
2017-ben már egyáltalán nem ciki csíkost felvenni a kockással; de ha még nem mersz irodai környezetben feltűnő mintavariációkat kipróbálni, akkor maradhatsz egy ilyen visszafogottabb, színben harmonizáló kombónál, mint ez a virágrátétes pulcsi mákmintás szövetnadrággal Diane Russel esetében.
Forrás:
A szűk, bő, magasított derekú és változatos színekben és mintázatokban megjelenő szövetnadrágok mellett újra hódít a répafazon is. Ez a szuperkényelmes szabás remekül mutat szűk felsővel és hosszú/bő kabáttal, esetleg kardigánnal, ahogy Jessica Biel is viseli.
Forrás:
Feltéve persze, hogy elegáns zakóval, blúzzal, esetleg jókislányos kardigánnal párosítjuk, ahogy Kendall Jenner teszi.
Forrás:
A kemény, csikorgó télben hiába is indulnánk útnak nőcis magas sarkú csizmában. Inkább szavazzunk a kényelemre, de ezt is tegyük elegánsan: ez a magasított talpú bakancsfazon elképesztően menő ezen a télen, nem véletlen, hogy Karlie Kloss sem tenné ki a lábát az utcára nélküle.

7 téli stílustipp a legjobbak közül: Így legyél sikkes az irodában még a legnagyobb hidegben is

Hűvös van az irodában, viszont ilyenkor is fontos neked az elegáns megjelenés? Van néhány ötletünk, hogy a réteges öltözködés se tegye tönkre az outfitedet.