Galéria
Forrás:
Akár úgy, hogy reggelit készítesz magadnak másnapra, akár egy kis meditációval, akár csak üldögélve egy csésze kávéval a kezedben, hogy végiggondold a napodat. Tudatosítsd magadban, hogy te vagy az életed főszereplője és ezért minden döntésedet „önző” módon kell meghoznod. Legyen az az első kérdés, hogy neked mi a jó.
Forrás:
Figyeld tudatosan, hogy mennyire laktatóak az étkezéseid. Hány óra múlva leszel újra éhes egy tál húsleves után? Ébredés után mennyi idővel kezd korogni a gyomrod? Jegyezd fel ezeket egy hétig és aztán próbáld meg ehhez igazítani, hogy mikor, mennyit és mit eszel.
Forrás:
Az előző tippekből magától értetődően adódik: ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, az anyagcseréd természetes üteméhez kell igazítanod az étrendedet. A nassolás majdnem mindig túlevéshez vezet... Válassz olyan ételeket, amelyek főétkezésekkor is kielégítenek.
Forrás:
A legegészségtelenebb hozzávalónak is van egészséges alternatívája. Ha megőrülsz egy kis édességért, kapj be egy kocka étcsokit vagy néhány szem datolyát. Ezek éppen annyira kielégítik az édesség iránti vágyadat, mint a karamellás bonbon.
Forrás:
Néhány nyújtógyakorlat vagy egy kör futás is megteszi. Vagy pihenj. Mármint tényleg. Ülj be a fürdőkádba vagy kapcsolj ki mindent és aludj 20 percet. A cukor sohasem megoldás: csak rövidtávon pörgeti fel az agyad, utána még kimerültebb leszel, mint annak előtte.

Csak 15 perc az életedbő!! 5 'feelgood' tipp, hogy bűntudatmentesen érezd jobban magad a bőrödben

Egyáltalán nem kell ostoroznod vagy éheztetned magad ahhoz, hogy jól nézz ki; néhány egyszerű szokás kiegyensúlyozott életmódot és fantasztikus közérzetet eredményez.