Galéria
Forrás: Fekete ajtó Bármilyen sikkes választásnak tűnik is, a kínai Feng Shui szerint balszerencsét vonz a házba a fekete ajtó, kivéve, ha észak felé néz.
Forrás: Régi naptárNe felejtsd a falinaptárat elmúlt napnál, hétnél vagy hónapnál! Ez a tárgy az idő múlására emlékeztet, ha rosszul használod, előidézheti, hogy kevesebből gazdálkodj.
Forrás: Törött óraA Feng Shui szerint is rossz ómen törött tárgyakat tartani a lakásban, de ha az egy óra, akkor az halált hozhat a családba. Egy amerikai prédikátor a 19. században több ilyen esetet is feljegyzett.
Forrás: Törött étkészletA Feng Shui szerint, ha megreped vagy lepattan egy kis darab bármelyik tányérról, csészéről, vagyis az étkészlet egyik darabjáról, meg kell szabadulni tőle. Az étkészlet szimbolizálja ugyanis a családot, és konfliktusokat vonzhatnak be a sérült darabok.
Forrás: Tüskés növényekSzintén a Feng Shui mondja, hogy a tüskés növények (a rózsa kivételével) negatív energiát és balszerencsét hoznak az otthonodba. Viszlát, igénytelen kaktuszok!
Forrás: Halott növények Legyen az egy cserepes növény, amit elfelejtettél locsolni vagy leszárított virágcsokor, a halott virágok minden formája balszerencsét hoz.
Forrás: Zöld falakAz Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban szerencsétlen színnek tartják, mert az 1700-as években egy svéd kémikus arzént használt a zöld tapétákhoz, mely ha nedves lett, mérgező gázt bocsátott ki magából.
Forrás: Üres hintaszékÍrországban úgy hiszik, az üres hintaszék sötét erőket hívogat, hogy üljenek bele. Ha az üres szék mozog is, azt jelenti, hogy már bele is költözött egy gonosz lélek, ami halált és balszerencsét hozhat a családnak.

8 dolog, ami balszerencsét hoz a lakásba

Ezeket iktasd ki az otthonodból!