Galéria
Forrás:

Ez az érzékeny bőrre kifejlesztett, könnyű hidratáló nagyon finom, jó érzés a bőrnek, azonnal enyhíti a szárazságot, a húzódó, viszkető érzést és viszonylag könnyen beszívódik. Hosszú távon is megmarad a pozitív, hidratáló hatása.
Forrás:

Ezzel a termékkel csalunk kicsit: nem most találtuk, hanem régi kedvencünk az Aromax csipkebogyó arcolaja, mivel magas C- és E-vitamin tartalma miatt még a leglepusztultabb állapotból is képes visszahozni a bőrünket.
Forrás:

Senkit ne ijesszen el a tény, hogy az urea a vizeletben megtalálható vegyület - a kozmetikumokban mesterségesen előállított ureát használnak. És jó, hogy használják, mivel kevés ennél jobb vízmegkötő összetevő létezik, így a száraz bőr számára valóságos oázis az ureában gazdag termék. Mi ebben nem csalódtunk. Kellemes, nem tolakodó illat, jól eloszlatható, egész napos hidratálást ad.
Forrás:

Mi ebből a száraz, érzékeny bőrre valót választottuk, és igencsak elégedettek voltunk a hatásával. Általában télen szükséges a primer alá hidratálókrémet is felvinni, ennél a terméknél azonban már az első használat után rájöttünk, hogy ez a lépés elmaradhat, mert kiadósan, maximálisan hidratál. Könnyű rá alapozni és sminkelni is, a hatása tartós.
Forrás:

Ennek a krémnek a sima, nem light verzióját is kipróbáltuk, de az nekünk túl nehéznek, zsírosnak bizonyult. A light formula viszont maga a tökély! Annyira kellemes a felvitele és olyan jól érzi magát tőle az arcbőrünk, mint sok már rendkívül drága krém esetében sem - csak ajánlani tudjuk!

smink

Kipróbáltuk, leteszteltük és működnek! Ezek az olcsó arckrémek valóban úgy hatnak, ahogyan ígérik!