Galéria
Forrás: Bomberdzseki

Csípős nyári estéken, ősszel és tavasszal egyértelmű és nagyon cool választás. Télen pedig vsielheted 'kardigánként' a télikabát alatt.
Forrás: A táska...

...amit lehet vállravetve, keresztbe és karon hordani is.
Forrás: A kevert mintás ruha

Nagyon izgalmas többféle mintát viselni, de kinek van arra mindig ideje? Szerezz be olyan ruhát, ami már önmagában érdekesen fest és add hozzá a legbasic-ebb alapdarabjaidat.
Forrás: Teniszpulcsi

Egyszerre elegáns és sportos, megy szinte mindenhez és jól jön nyári estéken, de rétegezhető (például aláhúzott garbóval) télen!
Forrás: Felturbózott karikafülbevaló

A klasszikus karika is éppen menőnek számít, de ez sajnos nincs mindig így. Ezért jobb ötlet egy kis csavarral megbolondított változatot beszerezni, ami működik laza és elegáns szettekhez is.
Forrás: Csíkos felső

Lehet klasszikus vagy különböző szélességű csíkokat keverő is, egy ilyen 3/4-es vagy hosszúujjú póló mindig a francia sikket idézi!
Forrás: Bandana

Télen hordhatjuk úgy, mint egy garbónyakat és amikor kimegyünk köthetünk rá még egy sálat, de elég meleg ahhoz is, hogy tavasszal és ősszel önmagában védje a nyakunkat. És nyáron? Kösd meg a hátadon és viseld felősként!
Forrás: Ujjatlan vagy pántnélküli fekete overál

Sokkal meglepőbb választás mint a kis fekete ruha, de legalább annyira sokoldalú és szexis. Télen húzz alá blúzt vagy garbót!
Forrás: Aszimmetrikus felső

Szabásának köszönhetően egyszerre szellőzik és tart melegen, ráadásul annyira izgalmas szíbás, hogy farmerrel is kész öltözet.
Forrás: Platform szandál

Oké, talán a repkedő mínuszokban nem ajánljuk, de ősszel és tavasszal ha fázik benne a lábad, viselheted zoknival is! Kényelmes és sikkes.

10 kulcsdarab, ami szezontól függetlenül mindig feldobja a szetted

Ezekre a holmikban hóban és napsütésben is számíthatsz!