Galéria
Forrás:
A nadrágkosztüm a 'power dressing' egyik szimbolikus darabja, de sokan azért vonakodnak felvenni, mert nem szeretnek „férfinak öltözni”. Természetesen a nadrágkosztüm nagyon is nőies holmi, főképp megfelelő kiegészítőkkel, például egy pár remek magas sarkúval, ahogy Angelina Jolie is viseli. Attól sem kell tartanunk, hogy egyhangúvá válik az öltözködésünk az egyforma blézertől és nadrágtól.
Forrás: Szürke, csíkos nadrágkosztüm MANGO (Blézer: 19 995 Ft, nadrág: 13 995 Ft. Egyenként is megvásárolható, online most kedvezményesen.)
Forrás:
2017-ben már senki sem gondolhatja komolyan, hogy az irodai viselet csak fekete, fehér vagy szürke (esetleg sötétkék) lehet. Próbálj ki akár élénk színeket; ha nincs bátorságod egy ilyen játékos, élénk színű ruhához, amilyen Amal Clooneynak van, akkor a kiegészítőidet is variálgathatod.
Forrás: Lágy esésű ruha H&M 9990 Ft (Nyugi, fekete színben is kapható. Online most kedvezményesen.)
Forrás:
A 'power dressing' legismertebb művelői sohasem esnek túlzásokba, mindig egyszerű szabású, a test vonalaihoz diszkréten illeszkedő outfitet választanak kevés, jól megválasztott kiegészítővel és minimálsminkkel, ahogy Emma Watson teszi, valahányszor ENSZ-nagyköveti kötelezettségeinek tesz eleget.
Forrás: Ez a fehér pulóver bármilyen szövet- vagy akár farmerszoknyát vagy -nadrágot elegánssá és visszafogottá tesz F&F 6990 Ft (itt vásárolhatod meg).
Forrás:
...amikor a magabiztos elegancia a cél. Az első számú választás egy magas sarkú lenne, amely a termetünket sudárabbá, a lépésünket kecsesebbé varázsolja. De aki nem érzi magát eléggé biztonságban egy magas sarkúban vagy sokat kell gyalogolnia, az kipróbálhat egy balerinát is – ahogy Michelle Obama teszi egy Harry herceggel közös rendezvényen. A törpesarkú vagy egy egyszerű, visszafogott telitalpú cipő is jó választás lehet.
Forrás: Kényelmes telitalpú bőrcipő 5TH AVENUE / DEICHMANN 11 990 Ft. (Itt vásárolhatod meg.)
Forrás:
is kulcseleme a power dressingnek, amelynek követőinek nagyon óvatosan kell bánniuk a rétegekkel. Victoria Beckhamhez, a minimalista high end öltözködés nagyasszonyához hasonlóan mi is elfoglaltak vagyunk, ezért nagyon fontos, hogy legyen otthon néhány jól megválasztott sminktermékünk, amelyeket könnyű használni és biztosan jól állnak. Például...
Forrás: ...ajánlunk egy univerzális, puhafekete szemceruzát MAC 5200 Ft (Itt vásárolhatod meg.)
Forrás:
Fontos, hogy az ékszereink és kiegészítőink ne látsszanak olcsónak; egy tárgyalásra ne vegyünk fel műanyag fülbevalót. Jessica Alba nagy ékszerrajongó, de ha muszáj, ő is vissza tudja fogni magát.
Forrás: Ezüst karika fülbevalók cirkóniával TCHIBO 11 995 Ft / pár (Itt vásárolhatod meg.)

Öltözz magabiztosnak! 6 trendbe illő

Az elegancia magabiztossá tesz – ez nem új felismerés. Most olyan öltözködési tippek következnek, amelyeket követve egész másképp érezhetjük magunkat az irodában és akár azon kívül is.