Galéria
Forrás: Kerüld el a fentről jövő világítást

Sokkal hízelgőbb fényt adnak a különböző álló- és asztalilámpák, mint egyetlen csillár. Keress bolhapiacon vagy a Vaterán különböző méretű, olcsó darabokat és helyezz el többet is egy szobában.
Forrás: Cseréld le az apróságokat

A csúnya avgy törött fogókat sokkal egyszerűbb lecserélni, mint egy egész komódot, mégis látványos megoldás. Cseréld le a csúnya, ócska kapcsolókat is!
Forrás: Turbózd fel a dohányzóasztalod

Jöhetnek az illatgyertyák, egy szép tálca, izgalmas képes album, kis tálak és egyebek, de persze nem kell túlzsúfolni. Nemrég külön cikket szenteltünk ennek a területnek.
Forrás: Pakolj el mindent!

De előtte még szabadulj meg minden felesleges holmitól, legyenek azok régi magazinok, amikbe többé bele sem lapozol, felesleges ruhák, régi könyvek, amiket sosem fogsz elolvasni. Amit lehet adj jótékony célra, ami marad azt pedig pakold el. A szerteszét heverő cuccok rémesen rontják a szoba összképét. Szerezz be különböző méretű dobozokat és tárolókat, melyekbe bedobálhatod utolsó pillanatban is az olyan csúnya, de hasznos holmikat, mint például a távirányítók, kábelek, töltők.
Forrás:

Vegyél friss virágot

A legolcsóbb csokor bármi is megteszi igazából, lényeg, hogy néha vegyél friss vágott virágot is, elképesztően fel tudja dobni a szobát! Ha megfigyeled, a magazinok lakberendezési rovatában mindig van a képen egy csokor friss virág, nagyon hatásos.Ha nem vagy biztos benne, vegyél egy csokor virágot és egy csokor zöldet, tedd két különböző vázába és helyezd őket a szoba két különböző pontjára. Persze nem árt néhány szép váza sem!


Forrás: Összeillő poharak

Legyen szettben szép, letisztult vizes-, boros- és pezsgőspoharad. Ne kelljen szégyenkezni az innen-onnan maradt és promós poharak miatt.
Forrás: Tegyél fel függönyt!

A legjobb, ha a karnis az ablak fölött van és a függöny földig ér, nagyon sikkes! Ha biztosra akarsz menni, válassz fehéret, vagy egy különleges, izgalmas mintás darabot.

Luxusnak tűnik, mégsem az: 7 megfizethető tipp, amitől szofisztikáltabbnak tűnik az otthonod

A jó ízlés és a jó ötletek nem nem pénztárca kérdései.