Galéria
Forrás: Bronde árnyalat

A szőke (blonde) és barna (brown) árnyalatok össezmosása lesz a legerősebb természetes hajszín. Az ombrével ellenttben sokkal naturálisabb ez a megoldás, tényleg hihető, hogy csak a nap szívta ki a tincseket. Azért szeretjük, mert különböző variációi mindenkinek jól állnak.
Forrás: Mélybarna

A már majdnem fekete színű tincsek szintén nagyon népszerűek lesznek. Kendall és Bella frizurája még a legelkötelezettebb szőkéket is megihletheti! Ellenálhatatlan, ahogy megcsillan rajta a fény!
Forrás: Mély oldalválaszték

A 2016-os középválasztékot felváltja majd az oldalt mélyen elválasztott frizura, főleg a rövid, kócos változatoknál lesz népszerű.
Forrás: Hosszú, tompán vágott frufru

Az utóbbi néhány évben kicsit háttérbe szorult, vagy a nagyon egyenesen vágott frufru ment inkább, de az új éveben számíthatunk a bohókás, természetesen hullámos frufru visszatérésére. Ha egyenes a hajad, texturáló szprével segíthetsz rajta.
Forrás: Kócos félhosszú

A kissé hullámos, de semmiképp sem tökéletesen göndörített frizurák a bobok és lobok világát is meghódítják.
Forrás: Természetes hullámok

A spirálosan göndörödő vagy csak hullámos hajak nagyon népszerűek lesznek, a legfontosabb motívum ugyanis a természetesség, az egyéni adottságaink ünneplése. Pihenhet legalább egy kicsit a hajvasalód!

6 hajtrend, ami népszerű lesz az új évben

Ezeket a frizurákat látjuk majd úton-útfélen.