Galéria
Forrás:

Csak rajtad múlik, mennyire szeded rendbe magad, de ehhez szükséged van arra, hogy priorizálj. Engedj el mindent, amiben nem vagy biztos és nem akarod minden sejteddel, hogy legyen energiád koncentrálni a varázslatos dolgokra, amik történnek veled. Karácsony nyelvén szólva: ne készíts ezerféle fogást, maradj azoknál a recepteknél, amiket a legjobban szeretsz. És gondold végig, melyik elintézendőt húzhatod le a listádról, mert nem is olyan fontos.


Forrás:

Ne koncentrálj arra, hogy mid nincs! Ez vonatkozhat az ajándékokra, amiket (nem) kapsz vagy arra is, hogy nem sikerült beszerezned a tökéletes csúcsdíszt. Idén a karácsonyi időszak tele van bizonytalansággal számodra, de ne lovald magad abba, hogy szörnyűségeket képzelsz el és azon töprengsz „mi lesz, ha...”. Ha elfogadod a bizonytalanságot, meg tudod élni a pillanatot, bármi történjék is!


Forrás:

Ne próbálj megfelelni a különböző helyzeteknek, őrizd meg az integritásod. Ez segít kezelni az esetleges csalódásokat az ünnepek alatt. Ne várd, hogy a szeretteid másképp viselkedjenek, mint ahogy megszoktad tőlük. Aggodalomra azonban semmi ok, bármilyen nehézségen könnyen túlteszed magad idén karácsonykor, szerencséd lesz még akkor is, ha 24-e délelőttre is hagysz vásárolnivalót.


Forrás:

Annyira lesz drámai a karácsony, amennyire engeded, hogy az legyen! Próbáld meg tolerálni, hogy a családod minden tagjának mások a nézetei és az érzései és nem azért mondanak vagy csinálnak valamit, hogy téged bántsanak. A mottód „nem veszem magamra” legyen idén!


Forrás:

Told egy kicsit háttérbe magad az ünnepek alatt! Tudjuk, hogy ez neked nehezen megy, de idén szükséged van arra, hogy kicsit a háttérből figyelj és hallgass meg másokat. Ezáltal sokkal meghittebbé és átélhetőbbé válik számodra az ünnep.


Forrás:

Lazíts egy kicsit! Engedd el a tökéletesség hajszolását legalább néhány napra az évben. Éld meg a pozitív és negatív érzéseket is, anélkül, hogy azon aggódnál, mit gondolnak rólad a többiek vagy, hogy mindenképp átadj nekik ebből valamit. Sírj vagy nevess a kedvenc karácsonyi filmeden, de ne várd, hogy mindenkinek az legyen a kedvence!


Forrás:

Követni a szívedet nem mindig jelent boldogságot, de akkor is nagyon fontos. Ha küzdened kell, akkor lehetőséged adódik a problémáid megoldása által jobb emberré válnod. Ezért idén karácsonykor ne kerüld el a konfliktusokat, ha szíved szerint közbeszólnál, szólj közbe! Legyen az a rokonok politikai nézeteinek elhallgattatása vagy az, hogy nemet mondj a harmadik adag töltött káposztára.


Forrás:

Próbáld a nagyobb képet nézni, ne vessz el a részletekben! Ha megpróbálsz mindent mikromenedzselni vagy mániákusan ragaszkodsz egy aprósághoz, nem csak a saját, de mások kedvét is elveszed az ünneptől. Például ne akadj ki, ha valaki fel akarja tenni a fára a kedvenc piros díszét, amikor te már gondosan feldíszítetted ezüst és kék gömbökkel!


Forrás:

Az elmúlt néhány hónap stresszes volt, de az ünnepek alatt új meglátásba kerül egy régi probléma. Ez viszont nem úgy történik, hogy te folyamatosan aggódsz és elképzeled az összes lehetséges következményét mindennek. Ha megnyugszol és kikapcsolsz végre egy kicsit, a megoldás feltárul előtted vagy már nem is tűnik problémának a dolog.


Forrás:

A Nap a jegyedbe lép a napokban, ünnepeld új külsővel, hobbival vagy pozícióval! A pontos és határozott énedet pedig kicsit hallgattasd el, mert lehetnek késések és programváltozások az ünnepek alatt, de ez nem a világ vége. Remekül fogsz szórakozni így is!


Forrás:

Ne vállalj magadra túl sok mindent, kérj segítséget, ha úgy érzed elúszol a tennivalók között! Sőt, egyáltalán ne zárkózz be, bármi nyomja is a lelked, oszd meg a hozzád közel állókkal, nem vagy egyedül! Éld meg a közösséghez való tartozást!


Forrás:

A tiéd a legempatikusabb jegy, de ez a karácsonyi őrületben nem válik előnyödre. Muszáj érzelmileg hátra lépned egy kicsit azoktól az emberektől, akik túlstresszelik ezt az időszakot, különben csak elrontják a te örömödet is. Merülj el inkább a még hátralévő feladataidban, tedd be a kedvenc számaidat és éld ki a kreativitásod az ajándékok csomagolásában!


Így éld túl a karácsonyt a horoszkópod szerint

Tanácsaink segítségével könnyebben veszed majd az ünnepek nehézségeit.