Galéria
Forrás: Vékony garbóVedd alapdarabnak a nagy hidegben a különböző, testre simuló garbókat, viseld vastag pulóverek, ingek és blézerek alatt. De téliesíthetsz a segítségével ujjatlan vagy pántnélküli ruhákat és overálokat is.
Forrás: Nőiesen férfias, a ruha+nadrág kombóTélen is imádunk ruhákat hordani, de amikor már a legvastagabb harisnyában is didergünk, jól jön az idei év egyik kedvenc trendje. Húzz bátran nadrágot a ruháid alá!
Forrás: Cipő+zokniA december beköszöntével nem csak a boka- és hosszúszárú csizmák közül válogathatsz. Ha harisnyát és fölötte menő csillogó, csavart kötésű vagy őrült mintás zoknit viselsz, akkor a mokaszinekben és magas sarkú cipőkben sem fázik meg a lábad!
Forrás: Dupla kabátNem a pufikabát az egyetlen meleg kabátopció télen. Viselhetsz bomber-, farmer-, bőr- vagy vékony tolldzsekit és felette szövetkabátot vagy bundát. A két réteggel többet tudsz variálni és sikkesebb is, miközben ugyanannyira melegen tart, mint a pufikabát.
Forrás: Kötött szettA tökéletes téli irodai szett, külön-külön is bevethető, de együtt viselve a legstílusosabb. A legnagyobb hidegben húzz alá vastag harisnyát és combcsizmát, a felsőrész alá pedig garbót!

5 sikkes téli stílustrükk

Nem is vágyunk másra ilyenkor, minthogy melegen tartsanak a ruháink, de közben arról se kelljen lemondani, hogy csinosak legyünk.