Galéria
Forrás: ChokerKendallnak is köszönhető, hogy a korábbi népszerűségét is felülmúlt a nyakszorító kiegészítő. Lehetett egyszerű fekete szalag, kövekkel kirakott darab vagy éppen saját kezűleg készített nyakravaló, sokat „fojtogattuk” magunkat idén.
Forrás: Vállkidobós felsőAz idei év erogénzónája kétségtelenül a váll volt. Nyáron tetőzött az imádatunk, a Lyst szerint egyetlen óra alatt 3000en kerestek rá a népszerű stílusra. Te mire csaptál le? Blúzra? Pamut felsőre? Esetleg egy vállnélküli ruhára?
Forrás: RózsakvarcNem tudjuk, hogy a Pantone választásának köszönhető-e a világos rózsaszín óriási népszerűsége, de tény, hogy az ötödik legtöbbet googlizott szín lett a mindig előkelő helyen szereplő fekete, fehér, kék és szürke után.Itt írtunk a trendről.
Forrás: Papucs-mokaszinA Gucci Princetown modelljéért rajongtak a tehetősebb fashionisták, de a fast fashion márkák hamar kapcsoltak és elkészítették a saját verziójukat, egészen pontosan 4000-szer többet készítettek belőlük, mint a megelőző éveben.
Forrás: Egyenes szárú farmerBár több trend is egymás mellett fut jelenleg a farmerbizniszben, az egyenes szárú darabok a legnépszerűbbek. Közülük is nagyot futottak idén az elvágott szárú darabok.Itt írtunk a trendről.
Forrás: MetálőrületSzintén a Gucci hatására lettek nagyon népszerűek idén a metálfényű darabok, az arany vagy ezüst színű rakott midiszoknyák voltak a kedvenceink.
Forrás: BomberdzsekiMég az örök klasszikus motoros bőrdzsekinél is népszerűbbek voltak a bomberek idén. Mindenféle színben és anyagban hordtuk, de kétségtelenül a hímzett selyem darabokkal találkoztunk a legtöbbet.Itt írtunk a trendről.
Forrás: Fűzős felsőkPulóveren, blúzon, body-n vagy fürdőruhán, de – a leginkább nyáron – megőrültünk ezért a szexis, fűzős megoldásért. 
Forrás: Látványos fülbevalóHa volt ékszer, ami felvehette a versenyt a chokerrel, akkor az a túlméretezett fülbevaló volt. A geometriai formájú mellett az óriás rojtos, pompomos, színes köves és karika fülbevalókból láttunk sokat. 
Forrás: MaxikabátA hosszú, sokszor köntöst idéző kabátok még nem értek népszerűségük csúcsára, de az év második felében egyre többet láttuk őket. Hailey Baldwin tekintélyes mennyiségű maxikabát birtokosa például.Itt írtunk a trendről.

Ez a 10 divattrend volt a legmeghatározóbb 2016-ban

Összegyűjtöttük az év legfontosabb ruháit és kiegészítőit, melyek uralták a divat világát.