Galéria
Forrás: A nap első étkezését tudod a legkönnyebben ellenőrzés alatt tartani. Ebédkor lehet, hogy már korlátozottak a lehetőségeid az idő és a földrajzi fekvés miatt. Estére pedig veszíthetsz az elhatározásból vagy egy pohár bor után már könnyelműbben döntesz. Ezért nagyon fontos, hogy a reggelinél egészséges és tápanyagban gazdag ételeket fogyassz, legyen az csökkentett szénhidrátú palacsinta, tojásétel vagy zabkása. 
Forrás: Tökéletes például egy nagy adag csicseriborsó, amit nyugodtan nassolhatsz reggeli és ebéd között, így nem kell az automata egészségtelen opcióira hagyatkoznod!

Csepegtesd le és papírtörlővel száríts meg két konzervnyi csicseriborsót majd tedd egy tálba és keverd össze egy evőkanál olíva olajjal, egy teáskanál római köménnyel, egy kis fokhagymaporral, ízlés szerint sóval és cayenne borssal. Melegítsd elő a sütőt kb 200 fokra, majd tegyél sütőpapírt egy tepsibe és tedd rá a csicseriborsókat. Süssd kb 25-30 percig, de kb 8 percenként mozgasd meg őket a papíron egy fakanállal, nehogy rátapadjanak a papírra.
Forrás: Ebéd után 1-2 órával jelentkező mélypontot vészeld át egy fehérjében gazdag nasival. Például 1 doboz alacsony zsírtartalmú görög joghurtba tegyél egy evőkanál mogyorvajat, édesítőt, sztiviát vagy mézet ízlés szerint, ½ evőkanál vanília esszenciát, ¼ evőkanál mandula esszenciát és pár kocka kis darabokra tört étcsokoládét.
Forrás: Készíts ilyen Paloma koktélt például. Tégy egy kis tányérra kristálycukrot vagy sót ízlés szerint, vizezd be a poharad és mártsd bele a száját. Majd keverj össze benne  ¼ pohár grapefruitlevet egy evőkanálnyi friss lime levével és egy evőkanál cukorral, amíg utóbbi fel nem oldódik teljesen. Adj hozzá ¼ pohár szódát és ¼ pohár tequilát. Mivel nincs benne cukorszirup, sem szuperédes alkohol vagy gyümölcslé ezért mindössze 166 kalóriát tartalmaz.

4 könnyű tipp, ami segít abban, hogy egészségesebben étkezz egész nap

Segítünk, hogy könnyebben menjen az életmódváltás, reggeltől-estig!