Galéria
Forrás: A zodiákus első jegyeként szereted, ha nincsenek a dolgok túl bonyolítva. Ha az egész hajadat hátra fésülöd, az egyszerű, mégis drámai. Ráadásul aktív jegy vagy, így ezzel a frizuval azt is elkerülheted, hogy a szemedbe hulljon a hajad, amikor táncolsz vagy éppen társasozol.
Forrás: A luxusimádó bikák szeretnek a hajukhoz érni, így egy túlzottan rögzített frizura ki van zárva. A Hollywood aranykorát idéző hullám viszont teli találta, nagyvilági, de azért nem túlzó, csak úgy, mint te!
Forrás: Nem vagy hajlandó órákat tölteni egy frizura megcsinálásával (mással se nagyon), ezért egy tartós és csinos copf a legjobb választás számodra. Egyszerre kényelmes és csábító! Próbáld ki valamelyiket gyors és egyszerű frizuratippünket!
Forrás: A szofisztikált konty kecses íve lágy és nőies, csakúgy mint a rák nő. Ha édes és szexis hatást kívánsz elérni a megjelenéseddel, ne hagyd ki a tarkóra csavart balerinakontyot!Itt találsz még kontyötleteket!
Forrás: Drámai frizkó a drámák királynőjének! Amikor besétálsz a szobába a csillogó hajtöveddel, minden tekintet téged követ majd, pont ahogy szereted.
Forrás: Imádod a különleges részleteket, ez a tekervényes fonat pedig bővelkedik bennük! Észrevetted, hogy nincsenek kósza tincsek? Rendszerető elmédnek ez aztán a megnyugvás!Még még fonatok itt!
Forrás: Egy erőteljes középválaszték megadja a mérlegnek az egyensúlyt, amire annyira vágyik. A klasszikus copfot egészítsd ki egy pár csillogó fülbevalóval, amitől modernebb lesz az összhatás.Minden idők legszebb copfjait itt találod.
Forrás: A csábító skorpiónak remekül áll a nagy volumenű frizura, ami nem kelt túlzottan „megcsinált” hatást, a laza hullámokkal mehetsz tutira!Így tedd dúsabbá a hajkoronád!
Forrás: A bátor nyilas mindent tud viselni, ez a tupírozott, laza frizu vagány, látványos, és még kicsit sportos is, ami végképp tökéletessé teszi a számodra.
Forrás: Semmi nem annyira kifinomult, mint egy sima és csillogó copfba fésült hajkorona! Egyszerű, elegáns és felnőttes, pont ahogy szereted.Itt találsz még tippeket a copfod tökéletesítéséhez.
Forrás: A holland duplafonat mintás ruhával párosítva játékos és bohém, vagyis eszményi a zodiákus lázadója számára, ráadásul a szabad mozgásban sem korlátoz, ami szintén kulcsfontosságú számodra!Rövid hajból is készíthetsz fonatot, katt ide!
Forrás: Az állandóan a felhők között járó halak romantikus elképzelései testet öltenek egy magasra tekert, balerinákat idéző, lányos kontyban, viselj hozzá tüllt vagy csipkét!

Ünnepi frizurák a horoszkópod szerint

Tudjuk milyen frizkót viselj a karácsonyi szezonban!