Galéria
Forrás: Unalmas színpárokNagyon szép a piros-arany, bordó-zöld és kék-ezüst színpár, de már annyit láttuk, hogy a könyökünkön jön ki, ha teheted, dönts izgalmasabb színek mellett, például világos kék-bordó, fekete-fehér, ezüst-arany vagy a lila össze árnyalat mellett. Tipp: Cseréld le csak a felét a már meglévő díszeknek egy új árnyalatra!
Forrás: MikulásvirágOké, értjük, hogy szezonja van, de egy kicsit túl erőteljes a színe, gondolj arra, megy-e egyáltalán a piros a többi dekoráció színéhez. Ráadásul egy kicsit talán túlzottan is anyukásan hat. Próbáld ki helyette a bazsarózsát vagy a magnóliát!
Forrás: Mű virág/hó/girlandA karácsonyi hangulat nem csak a látványról szól (bár az ilyen mű dekoráció sokszor még ebben sem jeleskedik), az a jó, ha más érzékszervekre is hat, márpedig az élőt mímelő díszítés sem nem jó illatú, sem nem kellemes tapintású.
Forrás: TúlzásokHa egyszer csak feltűnik a kertedben egy csapat rénszarvas, valamit rosszul csinálsz! Nem kel minden egyes fát feldíszíteni és égőkkel az űrből is láthatóvá tenni a házadat, no meg duplájára ugrasztani a villanyszámládat. Ugyanez igaz a belső térre is, ne szórj tele mindent apró karácsonyi mütyűrökkel és szobrocskákkal. Olvasd el minimalista tippjeinket!
Forrás: Csicsás csomagolópapírMindig a lehető legegyszerűbbet válaszd, bőven elég, ha pici csengettyűk vagy fenyők díszítik. Válogass visszafogott színeket és mintákat, amik passzolnak egymáshoz így jól festenek majd egy kupacban a fa alatt!
Forrás: Elektromos tűzAz elektromos gyertyák és kandallók egyáltalán nem adják vissza a tűz varázsát, bármennyivel legyenek is biztonságosabbak.

Kerüld el ezt a 6 karácsonyi dekorklisét!

Hallgass ránk, hogy a vendégeid szeme is megpihenhessen az ünnepek alatt.