Galéria
Forrás:

KOS

Egy Kos mindig tervez és szervez, és az is előfordul, hogy az egész napos brainstormingok közepette valami kimegy a fejéből, így számára a tökéletes ajándék egy határidőnapló, amibe lejegyezheti ötleteit és így talán a megbeszélt találkozókról sem késik el.

Honnan? Cath Kidston


Forrás:

BIKA

Csak egy Bika tudja igazán értékelni a lustálkodós vasárnapokat, és ehhez egy csinos és meleg mamuszra feltétlenül szüksége lesz.

Honnan? John Lewis


Forrás:

IKREK

Az Ikrek társaságkedvelő ugyanakkor rajong a különleges dolgokért, így egy ilyen finomság biztos a kedvére lesz, valamint abban is biztos lehetsz, hogy téged is megkínál belőle.

Honnan? John Lewis


Forrás:

RÁK

A Rák nem ismer tréfát, ha anyagiakról van szó, hisz számára semmi sem olyan fontos, mint a biztonság, ami aztán segíti megvalósítani szeszélyes terveit. Ezzel a csajos persellyel a szívéig hatolhatsz.

Honnan? New Look


Forrás:

OROSZLÁN

Mutasd meg neki, hogy szerinted is megérdemli a királynői bánásmódot ezzel a limitált kiadású ajándékcsomaggal.

Honnan? The Body Shop


Forrás:

SZŰZ 

Barátnőd rajong minden technika újításért. Nem csodáljuk, ha te nem tudod követni, hogy éppen mi a legnagyobb sláger, de ezért vagyunk itt neked mi. Hogy mi ez? Egy okostelefonokhoz kifejlesztett projektor, de elég, ha ő érti...

Honnan? Waterstones


Forrás:

MÉRLEG

Már biztos feltűnt, hogy igyekszik minden szabadidejét társaságban tölteni és ezeket a pillanatokat már-már megszállott módjára örökíti meg.

Honnan? Oliver Bonas


Forrás:

SKORPIÓ

Tuti tőle kapod a legjobb DIY ötleteket, hisz barátnőd igazi kreatív művészlélek. Viszont abban is biztosak vagyunk, hogy amint meglátja ezt a kőtőszettet, máris ezernyi terv fog cikázni a fejében.

Honnan? Marks and Spencer


Forrás:

NYILAS

A Nyilasok mindig lelkesek, optimisták, feltűnésükkel képesek beragyogni még a legborongósabb napot is. Válassz hát olyan ajándékot, ami méltó egy ilyen szikrázó személyiséghez.

Honnan? Oliver Bonas


Forrás:

BAK

Nem létezik elvakultabb munkamániás a Baknál, az ilyen kemény tempót pedig bírni kell egészséggel. Egy szép kötött sállal te is vigyázhatsz rá a hűvös napokon.

Honnan? Zara


Forrás:

VÍZÖNTŐ

A Vízöntők maguknak valók, sok egyedüllétre és függetlenségre van szükségük, de ki tudhatná ezt jobban nálad? Segíts neki kizárni a külvilágot, hogy aztán egyre több kedve támadjon a csajos csacsogáshoz.

Honnan? Asda


Forrás:

HALAK

Mert semmit sem szeret jobban, mint naphosszat heverészni az ágyban és egymás után falni a sorozatokat.

Honnan? H&M

 

Ez a tökéletes karácsonyi ajándék a legjobb barátnődnek a csillagjegye szerint

Segítünk megtalálni a számára tökéletes ajándékot!