Galéria
Forrás: Csupán fekete szívószálakra és madzagra van szükséged, és iylen minimalista gyémántokat készíthetsz! Helyezd hófehér környezetbe, ott ütősebben mutat!
Forrás: Amikor legközelebb park mellett haladsz el vagy kutyát sétáltatsz, keress egy szép, erős gallyat vagy ágat és használd fel! Lógasd fel, majd függessz rá monokróm csillagokat, kötött zoknikat.
Forrás: Szúrj tűket vagy verj szögeket egyszerű fa deszkákba, azokra tégy csiptetőket, amikkel pedig rögzítheted a karácsonyi képeslapokat és fotókat, elképesztően egyszerű, mégis látványos dekoráció!
Forrás: Nem csak csillogó aranyhajból készülhet egy karácsonyi füzér, válassz natúr színű golyókat helyette, vagy fűzz fel tobozokat egy madzagra, előbbiből kerülhet a krácsonyfádra is, utóbbi pedig remekül mutat a fehér falon!
Forrás: Legyen az adventi naptár is a lehető legegyszerűbb! Vegyél 24 darab fehér papírdobozt egy hobbiboltban és fekete számmatricákkal jelezd a napokat, majd rendezd piramisba. Minden kinyitás előtt és után fel kell építeni, így még játékos is és biztosan illik a többi dekorációhoz!
Forrás: Díszítsd csak a felét a koszorúnak. Használj fenyőágat és monokróm, geometriai formájú díszeket: gömböt, háromszöget, gúlát, fa építőformát ishasználhatszhozzá.
Forrás: Fess monokróm színekre hobbiboltban kapható fából készült gúlákat és piramisokat vagy készíts papírból fenyőfát, szuper díszei lehetnek a komódnak vagy a dohányzó asztalnak.
Forrás: Szerezz be néhány hófehér tollat és egyszerűen tedd a monokróm szalvétákra, vagy függessz fel néhányat egy ágra. Egyszerű, elegáns és ünnepi, ráadásul egy pillanat alatt meg van!
Forrás: A csomagolás is legyen minimalista, de szmélyre szabott! Szerezz be semleges színű papírokat, szép, de egyszerű ragasztószallagot, pár filcet (fehéret,ha fekete papírt választottál) és fenyőágat, majd rajzolj a papírra egyszerű mintát. A szép ragasztószallag pedig nyugodtan lehet díszítőelem is!
Forrás: Használj fel minden a fenyőfáról levágott ágacskát! Például ráragaszthatod a csomagokra, vagy odakötözheted az üdvözlőkártyákra!

10 karácsonyi dekoráció minimalistáknak

Nincs sok időd feldíszíteni a lakást? Ezekkel a tippekkel pikk-pakk kész leszel!