Galéria
Forrás: Korábban már írtunk arról, hogy milyen klassz, elegáns módon hordható a melegítőnadrág, viselj hozzá csinos blúzt, kötött mellényt és lapos talpú maszkulin cipőt, egyszerű, csinos, kényelmes és még melegen is tart.
Forrás: A kapucnis pulóver a szezon etalonja, kényelmes és egyáltalán nem csak a hétvégékre való! Úgy teheted a legegyszerűbben csinossá, ha egy látványos, mintás, elegáns vagy hímzett kabát alatt viseled.
Forrás: A midiszoknya még mindig a kedvencünk, válassz belőle gumis derekút, hogy kényelmesebb legyen, pamutpólót és bolyhos kardigánt. Harisnyával és papucscipővel az igazi!
Forrás: A bársony csodálatos anyag, egyszerre kényelmes és fejedelmi, bármelyik farmert azonnal elegánssá varázsolja. Gyűjt több ihletet a viseléséhez ITT!
Forrás: Halmozd a pulóvereket! A garbó még mindig szupercol rétegezeződarab, húzz rá egy másik vastag pulcsit. Ha túl soknak érzed, akkor pedig csak imitáld a garbó jelenlétét egy nyakmelegítővel vagy egy trükkös pulóverrel, mint ez itt a képen!
Forrás: Azokon a napokon, amikor legszívesebben az otthoni holmijaidban indulnál útnak, keress valami ici-picivel elegánsabb, minimalista alternatívát. Például maszkulin bőszárú nadráot (húzz alá harisnyát, ha szükséges), fehér edzőcipőt, egyszerű pulóvert és elegáns szövetkabátot!

6 mód arra, hogy kényelmesen és csinosan öltözz a szezonban

Így vészeld át sikkesen és komfortosan a zimankót!