Galéria
Forrás:

1. Ingruha

Az ingruha a rohangálós nappali szettek ékköve. Elég hozzá egy blézer, lapos és magas sarkúval is tökéletes, de valójában a lehetőségek száma szinte végtelen.


Forrás:

2. Strandruha

Egy légies darab, amivel stílusos lesz a belépőd a vízparton, de elszaladhatsz benne egy reggelire a barátnőkkel vagy bármilyen laza alkalomra, ahol a kényelem az elsőszámú szempont.


Forrás:

3. Az elegáns fekete ruha

Minden elegáns alkalom, gála és esküvő – igen, esküvő – gyorshívója.


Forrás:

4. Egyszerre éjszakai és nappali

Minden gardróbba kötelező egy olyan ruha, ami színében semleges, szabásában pedig egyszerű és testkövető. Nem túl kivágott, nem túl kirívó mondjuk az irodában, de pont elég ütős ahhoz, hogy az esti bulin is sikert arass benne.


Forrás:

5. Fodros ruha

Virágminta, könnyű csipke, lágy esésű fodrok, ilyen darabban az életed olyan lehet, mint egy romantikus film. Tavasszal pedig kötelezővé tennénk.


Forrás:

6. Fülledt kisruha

Amikor pedig igazi csábítóvá szeretnél válni, csak egy szexis darabra lesz szükséged. Villants lábat vagy dekoltázst, de ne feledd a szabályt, egyszerre csak vagy az egyik, vagy a másik!


Forrás:

 7. Őszi alapdarab

Ha valamit lehet szeretni az őszben, azok a gazdag színek és a finom anyagok. Borvörös, bársony és kasmír, egy kis luxusra neked is szükséged van.


Forrás:

8. Irodai ruha

Egy magas minőségű ruha jó pár kilométert futhat a munkahelyeden, legyen az fekete vagy sötétkék.


Forrás:

9. Csajos ruha

Azokra az éjszakákra, amikor a pasidat otthon hagyod és csak a barátnőiddel vágsz bele a bulizásba – vagy épp most próbálod megtalálni álmaid hercegét.


Forrás:

10. Koktélruha

Az olyan estékre, amikor mondjuk hivatalos ügyeket is kell még intézned, de szeretnél valami különlegeset, ám nem túl emlékezeteset. Így viselheted újra, újra és újra.


10 ruha, amire minden nőnek szüksége van

Pontosan 10 darab választ el attól, hogy örökre elfelejtsd a "Nincs egy rongyom se!" mondatot.