Galéria
Forrás: Christian Bale

A 49 éves színész felesége Sibi Blazic, akivel 2000-ben házasodtak össze. Kevesen tudják, hogy van egy tinédzser lányuk, Emmeline, aki 2005-ben született. És egy fiuk, Joseph, aki csaknem 10 évvel később, 2014-ben született.


Forrás: Aki egyébként egy nagyon csinos lány!
Forrás: Matt LeBlanc

Bár Matt LeBlanc és Melissa McKnight csak három évig volt házas, közben sikerült összehozniuk egy gyereket. Marina Pearl LeBlanc már 19 éves, de a legutolsó paparazzi fotó is évekkel korábban készült róla. 


Forrás: Sofía Vergara

A színésznőt elnézve szinte hihetetlen, hogy van egy 31 éves fia. Sofía húszéves volt mikor összeházasodott gyerekkori szerelmével, majd hamar megszületett az első gyerekük. Végül 1993-ban elváltak.


Forrás: Manolo Gonzalez Vergara ráadásul elég jó pasi!
Forrás: Tom Hardy

Tom igazi hollywoodi szívtipróként falta régen a nőket, ám 2008. április 8-án megszületett első gyermeke, Louis Thomas Hardy, ex-barátnőjétől Rachel Speedtől. Mostani kapcsolatai már stabilabbnak bizonyulnak, Tom és Charlotte Riley már 2010 óta alkot egy párt és 2014-ben házasodtak össze. Azóta két gyermekük született, nevük és nemük titkos.


Forrás: Idris Elba

A színész neve viszonylag későn robbant be Hollywoodban, így gyerekei is később ismerték meg a rivaldafényt. Fia, Winston már 9 éves...
Forrás: Lánya, Isan pedig 21! Gyönyörű, nem?
Forrás: Melissa McCarthy

A komikának 2 lánya is van! Georgette 13 éves, míg nővére, Vivian már 16...
Forrás: Aki egyébként szerepelt is anyukája egyik filmjében, A lecsap csapatban.

Sztárok, akikről csak kevesen tudtadják, hogy van már gyerekük

Következzenek az eltitkolt sztárcsemeték.