Galéria
Forrás:  Talpig fehérbenKendall filigrán alkatát igazán jól hangsúlyozzák a tetőtől talpig (sokszor csak a cipő kivétel) hófehér szettek, könnyű, egyszerű és nagyon látványos megoldás!
Forrás: Luxus anyagokKendall imádja a nagyvilági kelméket, rengeteg bársonyt, fényes selymet, bőrt és csipkét visel. Ráadásul így akár kényelmesebb szabású darabokat is választhat, nem kell attól félnie, hogy slamposan fog mutatni.
Forrás: Ha élénk szín, akkor meleg árnyalatSárga, narancs, piros és bordó a befutó, amikor Kendall megunja a semleges színeket. De ilyenkor is általában egy-egy darabra, mintára, vagy csak egy élénk rúzsra korlátozódik a színes kedve.
Forrás: Csak a semleges árnyalatokIgazából ez az egész Kardashian-Jenner klán titkos fegyvere, a karamell, teve, a bézs és barna színek mesteri keverése, igazi erőlködésmentes mód arra, hogy szofisztikáltan jelenj meg, ha hasonlóan meleg árnyaltú a bőrszíned!
Forrás: KulcselemekKendall néhány biztos elemhez szinte kivétel nélkül ragaszkodik, ilyen a magas derékszabás, a nyakpánt vagy choker vagy a zenekaros póló. De vissza-visszatérő elem a spagettipánt, a leopárdminta vagy az extrémhosszú fűzős megoldás, felsőn, ruhán, nadrágon vagy sarun.

A Kendall-stílus 5 aranyszabálya

A szülinapos modell stílusa könnyen felismerhető, modern és sikkes. Beavatunk a legfontosabb elemeibe!