Galéria
Forrás:

1. Mandzsetta újratöltve

Vége a felhajtott ingujjnak, most a nyitott mandzsetta a menő. Szebb módon nem is áldozhatnánk a hanyag elegancia oltárán. Kerüld a gombokat, és hagyd, hogy kilógjon a kabátod alól.


Forrás:

2. Táskák rövid pórázon

Új értelmet kaptak a vállpántos táskák a kifutón. Szóval húzd szorosabbra kedvenc darabjaidat, vagy alakítsd át kreatívan mondjuk egy lánc segítségével.


Forrás:

3. Elő a macinacival

Bizarr trend, de nagyon pörög! És azt kell mondjuk, elegáns darabokkal tényleg működik. Ha nem tudod elképzelni, hogy miként is áll az össze, akkor kattints ide a legjobb tréningnadrágos szettekért.


Forrás:

4. És az övekkel

Nem véletlenül szeretjük a ballonkabátokat, hisz gyönyörűen kiemelik a keskenyebb női derekat, és minden sziluettből homokórát csinálnak. Nos, egy öv segítségével gyakorlatilag bármelyik kabátoddal megteremtheted ezt az illúziót.


Forrás:

5. Egy szoknya, egy nadrág

Még mindig nem döntöttük el, hogy állunk vele, de egyre többet látni ezt a párosítást a legnagyobb sztárokon és a street style csillagokon. Itt írtunk már róla!


Forrás:

 

6. Ne tedd el a nyári ruháidat

 

Csak azért, mert a hőmérséklet egyre csökken, nem kell búcsút mondanod a fél gardróbodnak. A réteges öltözködés a lehető legjobb megoldás az őszi-téli szezonban, itt írtunk róla, hogyan csináld!


Forrás:

7. A szandál és a zokni végre egymásba szeret 

A zoknikérdésben csak egy szabály van: ha meg akarod mutatni, akkor mutasd meg rendesen! A kéretlenül kivillanó zokni minden csak nem trendi, ám a merészebbek már régóta kísérleteznek a szandál-zokni háziasításával. Szerintünk sikeresen!


Szuper stílustrükkök őszre, amik nem kerülnek egy forintodba sem

Már javában süvít az ősz, de a te ruhatárad még mindig nem készült fel a szezonra?