Galéria
Forrás: Modern nadrágkosztümSzolid mégis izgalmas, ha kevered az öltözéken belül a fehéret, a sötétkéket, a feketét, a szürkét és a bézst (ezek bármilyen kombinációban jól működnek együtt, válassz ki egy szetthez hármat belőlük). Ebben a szezonban nagyon menő a bőszárú nadrág, párosítsd csinos inggel és/vagy passzos garbóval és aszimmetrikus szabású blézerrel. Egy közepes nagyságú fülbevaló is jól mutat hozzá, ha kontyba vagy copfba fogod a hajadat!
Forrás: Hímzett bomberHa nem valamilyen őrült színből választasz, akkor még a hímzett bomberdzsekit is viselheted az irodába, csak arra ügyelj, hogy nőies legyen a szett, ami fölött viseled. Frissen hat például egy kötött ruha alól kikandikáló ing vagy ingruha.
Forrás: Elegánsan a farmertHa megengedett a farmer (akár csak péntekenként), akkor egy jól szabott, bővebb szárú, visszafogott koptatású, magas derekú darabot válassz, mi nem csak irodabarátabb, de sokkal divatosabb is most, mint a szuperszűk farmer. Adj hozzá aprómintás inget és drágakő színben pompázó (akár bársony) zakót vagy vékony kabátot, mokaszint és visszafogott ékszereket.
Forrás: Monokróm állatmintaA leopárd- és ocelotminta nem tiltólistás, ha fekte-fehérben viseled. Párosíthatsz például egy ilyen szoknyát fehér inggel és egy kis fekete szaténmasnival a nyakadban, játékos és elegáns! Vagy a képen látható ruhához egy jól szabott, camel színű zakót.

4 új trend, amit az irodába is kipróbálhatsz

Nem kell megszegned a dresszkódot ahhoz, hogy izgalmasan öltözz!