Galéria
Forrás: Elvágás, rojtozásEgy rég megunt trapéz vagy bőszárú farmert vágj el valahol lábszár középnél vagy bokánál, ha rövidebb lett, egyszerűen hagyd úgy, ha kicsit hosszabban hagyva tetszik, akkor ess neki csiszolópapírral vagy borotvával és addig meg se állj, míg legalább 2-3 centi hosszú rojtok nem lógnak belőle.
Forrás: Aszimmetrikus vágásA kicsit grunge-osabb hatás érdekében nyugodtan ess neki a farmer szárvégének egy ollóval, nem igazán tudsz hibázni, vágj le belőle direkt girbe-gurbán. Viseld magassarkúval, hogy kontrasztosabb legyen!
Forrás: PatchworkVágj ki néhány neked tetsző, egymással harmonizáló anyagot régi pólókból és párnahuzatokból és varrd a farmer térd és lábszár részeire, az aljára belülre is varrhatsz más anyagot, így, ha felhajtasz belőle, csak akkor fog előtűnni egy másik minta. Jó ötlet lehet egy túlzottan szakadt farmer lyukait így eltüntetni, alapvetően az egyenes szárú vagy boyfriend fazonú darabokat ajánljuk hozzá!
Forrás: Elöl rövid- hátul hosszúEgy egyenes vagy szűkül szárú farmer szegélyeit vágd le, majd a szár elől lévő feléből még vágj le még 2-3 centit. Rojtosíthatsz rajta kicsit egy csiszolópapír vagy borotva segítségével, de két mosás után magától is rojtolódni fog. Papucscipővel ellenállhatatlan!

4 egyszerű trükk, amivel átalakíthatod megunt farmeredet

A gardróbod legelfeledettebb darabja lesz az új kedvenced!