Galéria
Forrás: Olivia MunnA színésznő tökéletesen őszi, mégsem unásig ismert színkombót öltött magára: rozsdaszínt, narancsosbarnát és kobaltkéket.
Forrás: Kendall JennerMár a khaki nadrág és fűző is elég izgalmas lenne, a modell azonban megfejelte még egy a maximumig kurtított garbóval, KELL!
Forrás: Jessica AlbaA színésznő bizonyítja, hogy az átlátszó szoknyában egy új alapdarabot köszönthetünk, feltéve, ha kétféle anyagot kombináltak a készítésénél. Alatta szolid inget viselni egyenesen mesteri!
Forrás: Diane KrugerVan egy unásig hordott (mű)szőrme bunda a te szekrényedben is? Irány a bizsu- vagy a méterárubolt, szerezz be egy halom (egyforma) brosst vagy díszgombot és dekoráld ki!
Forrás: Hailey BaldwinA modell meggyőzött arról minket, hogy talpig skótkockát viselni szupermenő dolog!
Forrás: Natalia VodianovaMég hónapokig hordhatjuk a kedvenc fekete miniszoknyánk, ha az orosz modellre hallgatunk és állatmintát, szőrös táskát, illetve térdig érő csizmát társítunk hozzá.
Forrás: Mindy KalingKi mondja, hogy az élénk színek és a látványos minták csak a nádszálkarcsú lányokon mutatnak? A színésznő szupercsini és csupa élet ebben a szettben!
Forrás: Arizona MuseÍgy viselj sportosan elegáns szettet 2016-ban: hímzett bomberdzsekidhez húzz elegáns nadrágot és maszkulin cipőt.
Forrás: Olivia PalermoA street style királynő az élére vasalt trapéznadrág és egyszerű póló mellett tette le voksát, de hol itt a csavar? A rojtos kardigánban és a hozzá koordinált rúzsban!

9 őszi szett, ahogy a sztárok hordják

Ezek a nők aztán érzik a szezonváltást!