Galéria
Forrás:

A Bika és a Kos, annak ellenére, hogy hasonlítanak, nehezen viselik el egymást. A Kos állandó pörgése és tettvágya a Bikát képes az őrületbe kergetni. Utóbbi ugyanis sokkal megfontoltabb, és határozottan, de lassabban halad céljai felé. Ha közös projektet kapnak a munkahelyen, lesz pár kellemetlen órájuk.


Forrás:

A Bak és a Halak egymással eléggé ellentétesek. A Bak a logikában hisz, mindent megkérdőjelez, ami nem ésszerű számára. A Halak viszont álmodoznak, sokszor két lábbal a föld felett járnak, nem érdekli őket a racionalitás.


Forrás:

Nehezen jönnek ki a Vízöntők és az Ikrek. Utóbbiak szeretnek társaságban lenni, reggelig mulatni, míg a Vízöntőknél eljön a pont, amikor szívesebben vannak egyedül, és akkor nem szeretik, ha bárki is erőszakkal bírja őket további társas interakciókra.


Forrás:

Az Oroszlán és a Szűz határozott, erős jegyek, ezért kiolthatják egymást. Az Oroszlánok állandó figyelmet igényelnek, kicsit egósak, a Szüzek viszont szeretnek precízen a maguk dolgára koncentrálni. Az Oroszlán gyakran megérzi, hogy a Szűz nem fogja őt éltetni, ezért felszegett orral tovább áll, ami pökhendinek tűnhet.


Forrás:

A Rák és a Nyilas is egymás idegeire mehet. A Rák jegyűek olykor bizonytalanok, töprengőek, jó nekik a kényelem és a komfort zóna. A Nyilasok viszont bőszen előre száguldanának, nem ismernek lehetetlent, és szeretnek állandóan új dolgokat felfedezni.


Forrás:

A Kosok és Mérlegek képesek egymást kicsinálni. A tüzes, mindig tettrekész Kost ugyanis halálra idegesíti a mérlegelés, lassúság, a dolgok hatszori átrágása. A Kos megy bele a helyzetbe, és majd utólag gondolkodik, míg a Mérleg szeretne mindent előre látni.


Csillagjegyek, akik ki nem állhatják egymást

Meg van írva a csillagokban, hogy kikkel jössz ki a legjobban!