Galéria
Forrás: Szofisztikált grunge Ahelyett, hogy grunge-osan csupán fekete szemceruzával kihúznád belül az alsó és felső ívet is, használj matt szürke vagy khaki szemhéjpúdert is. Így is vagány lesz a végeredmény, mégsem annyira agresszív.
Forrás: Morse-kód Húzd ki kívülről alul az ív felét fekete ceruzával majd krémes barna szemhéjfestékkel pöttyints a belső szemzug alá. A kis kimaradt résszel Morse-kód szerű hatást érhetsz el!
Forrás: Nedves hatású A nedvesen csillogó hatás érdekében szerezz be krémes állagú, vizes hatású szemhéjfényt, de mielőtt felkennéd az ujjbegyeddel, keretezd vastag fekete vonallal alul és felül is a szemed, majd maszatold össze a szemhéjfénnyel. Szuperszexin fog mutatni a buliban!
Forrás: Negatív tér Felejtsd el a macskaszem összeérő végeit, illetve távolítsd el fülisztító pálcikával a modernebb hatás érdekében. Használj előbb ceruzát, majd menj át rajta tussal is, hogy biztosan a helyén maradjanak a vonalak!
Forrás: Tompa hegyű A cicaszemek lényege általában az, hogy hegyes csúcsban végződnek az ívek. Tedd ez félre egy kicsit és készíts tompa végeket szemceruzával, kevésbé elegáns és természetesebb is! Úgy akadályozhatod meg az elmaszatolódást, hogy áttesztő púdert viszel fel köré egy kisfejű ecsettel.

Használd másképp a fekete szemceruzát!

A füstös szemeken és cicaíveken túl.