Galéria
Forrás: Zeller lé

A mindennapi zeller juice fogyasztása nagyon hasznos, hiszen megakadályozza a további zsírlerakódást, csökkenti a kalória bevitelt és csökkenti a súlyt, a narancsbőrt és a puffadást vízhajtó hatása miatt. Ráadásul a csodazöldség nemcsak emésztésjavító és méregtelenítő, de hosszabb távon is jótékony hatással lehet az anyagcserédre.
Forrás: Káposzta lé

Kiváló választás lehet a fogyókúrázni vágyóknak, hiszen magas rosttartalma hosszú ideig teltségérzetet okozhat.  C- és A-vitamin tartalmának köszönhetően csökkenti a gyulladásokat a szervezetben.
Forrás: Cékla lé

Amellett, hogy finom és egészséges, nem tartalmaz zsírt vagy koleszterint, és tele van hasznos tápanyaggal. Így könnyen erősítheti az állóképességet, és elősegíti a hosszabb és nagyobb mennyiségű kalória égést is. A szépségünknek is jót tesz, hiszen amellett, hogy javítja a bőr minőségét, élénkíti az arcszínt is.
Forrás: Uborka lé

Az uborka nemcsak finom és frissítő, de a pluszkilóktól is megszabadíthat. Hiszen természetes vízhajtóként viselkedik, ami eltűnteti a mérgeket és a zsírokat a szervezetből. Hihetetlen, de közel 90%-a víz, ezért kalóriát alig tartalmaz, ellenben rendkívül gazdag különféle vitaminokban és ásványi anyagokban, így segít feltölteni szervezeted raktárait. Lúgosító és erős méregtelenítő hatásának köszönhetően megszabadít a lerakódott salakanyagoktól, beindítja az anyagcserédet, így pedig könnyedén búcsút inthetsz a felesleges kilóknak. 
Forrás: Répa lé

Magas rosttartalma miatt hatékony emésztésserkentő, emellett segít méregteleníteni a bélrendszert, és a káros anyagok felszívódását is gátolja. Ha mindez nem lenne elég, A- és B-vitamin tartalmának köszönhetően megerősíti szervezeted védekezőképességét, és megköti az egészséges sejteket károsító szabadgyököket is. 

Frissítő italok, amik segítenek a fogyásban

Az első étkezéssel megalapozhatod az egésznapos kedvedet és energiaszintedet, ráadásul, ha otthon készíted, ellenőrizni is tudod, mennyire egészséges.