Galéria
Forrás:  Vastagsarkú bokacsizma Tulajdonképpen vádliközépig is érhet a szára (meglepő, de nem rövidíti a lábat) és a legfontosabb mindközül. Tud nőies, vagány és laza is lenni, akár sportos holmikkal is hordható, de ha egésznap elegánsnak kell lenned, akkor rohangálni is tudsz benne. Ráadásul szinte bármilyen andrág és szoknyahosszal működik. Szuperkényelmes darabot válassz belőle!
Forrás: Combcsizma A lehető legszexibb csizma, miniruhával az igazi (és persze magas sarokkal), de hidegben skinny nadrágra húzva is praktikus. Merészebbek egy culottes alá is felvehetik.
Forrás: Bohém bokacsizma Nyáron fesztiválozz benne, télen pedig farmerrel és poncsóval hódolhatsz a bohém stílusnak. Az egyszerű szettek tökéletes kiegészítője.
Forrás: Látványos csizma Lehet metálfényű, kígyóbőr mintájú, feltűnő színű vagy bársonyból készült, de legyen viszonylag kényelmes. Amint beköszönt a hideg és nincs kedved öltözködni, a legtöbb eseményt megoldhatod egy egyszerű (például talpig fekete) szettel és egy fergeteges bokacsizmával.
Forrás: Motoros csizma Lehet szegecses és fűzős is, ez egy igazi hétvégi csizma, örökké vagány lesz farmerrel és bőrdzsekivel, de egy virágmintás ruhával is bevethető.

Erre az öt csizmára minden nőnek szüksége lenne

Ha ránk hallgatsz, a hűvösebb hónapokban sokkal könnyebb lesz felöltözni.