Galéria
Forrás: „Ez az évszak az új formákkal és textúrákkal való kísérletezésről szól” – mondja. Egyet értünk, jól esik végre bonyolultabb szetteket alkotni a nyári kevés darabos egyszerűség után. Ne riadj vissza te se a kísérletezéstől!
Forrás: Amint csípősre fordul az idő, rétegezhetsz a selyemblúztól a vastag kötött holmiig mindent. Ha elegendő ruhadarabot halmozol egymásra, nem is feltétlen kell kabátot húznod.
Forrás: Herrera kedvence a kepp, ami szintét jól rétegezhető, ráadásul egyszerre elegáns és erőlködésmentes. Azt tanácsolja viszont, hogy a szett többi része maradjon egyszerű, hanyagold a látványos mintákat és bonyolult szabásvonalakat, hogy érvényesüljön!
Forrás: A ropogós fehér ing igazi must have darab, mindenhova magával csomagol egyet az általa tervezett ingek közül, mert stylingtól függően lehet elegáns vagy laza is.
Forrás: A szezon másik kulcsfelsője a masnis megkötővel ellátott selyemblúz, mely egy kis drámát visz az öltözékbe. Lehet Hollywood aranykorát idézően szélesszárú nadrággal viselni, vagy nőiesen szoknyával. De még egy ujjatlan nyáriruha alól is kivillanhat.
Forrás: A szürke az új nude! – legalábbis ami a magas sarkút illeti, Herrera szerint mindenhez illik egy hasítottbőr szürke példány.

Őszi stílustippek Carolina Herrerától

A divat mindig laza eleganciát sugárzó nagyasszonya téged is felkészít a szezonváltásra!