Galéria
Forrás: A kutyás gazdiknak átlagosan több barátjuk van. Igaz nem olyan sokkal, 26 emberrel több, de ez még nem jelenti azt, hogy jobb arcok lennének.
Forrás:

Sőt, a macskás közösség sokkal aktívabb. Míg a kutyások nem keresik más kutyabolondok társaságát, addig a macskák szerelmesei imádják kibeszélni szőrős kedvenceiket a többi gazdival. Szívesen szerveznek közös programokat, érezhetően aktívabb a közösség és még a nagyobb távolságok sem zavarják őket.

 
Forrás:

Az öreg macskás hölgyek léteznek! Oké, a kutyás gazdik nagyobb százalékban élnek párkapcsolatban, de...

 
Forrás:

csak 6 százalék az eltérés, ami nem sok. Szingli macskásokból ugyanannyi a fiatal, mint az idős, viszont jóval több a nők száma.

 
Forrás:

Más filmeket szeretnek, és itt álljunk meg egy pillanatra: gondolta volna valaki, hogy az állatokkal szembeni preferencia hatással van arra, hogy milyen filmeket sorozatokat és könyveket szeretünk? A kutyás gazdik úgy tűnik, hogy jobban odavannak a vígjátékokért és a negédes romantikus filmekért, kedvenceik között szerepel: Nicholas Sparks, a Grace klinika, A szürke ötven árnyalata, és a Micsoda nő.


Forrás:

Míg a macskásoknak mindene a fantasy és a sci-fi, na és a könyvek. Jóval több Harry Potter, Stephen King, Pokémon, Star Trek és Terminátor kedvelő bújik meg közöttük.

 
Forrás:

Bár kutyás és macskás gazdik mindenhol vannak, úgy tűnik, a kutyások többsége vidéken él, ahol négylábú kedvence szabadon rohangálhat.

 
Forrás: Míg a macskák uralják a nagyvárosokat, persze ez érthető. MIA-URALOM!

Kutyások vs. macskások - Ezek a legnagyobb különbségek a gazdik között!

Most kiderül, hogy igazak-e a sztereotípiák.