Galéria
Forrás:

Neglizsében flangálni fényes nappal? A félreértések elkerülése végett, ebben most nincs semmi megbotránkoztató, mivel a csipkés, pimaszul lenge ruhák beleférnek az idei nyár utcaképébe, sőt abszolút menőnek számítanak.


Forrás:

Idén nyáron a fehér szetteké volt a főszerep. Nemcsak szuperstílusos, hanem praktikus is a nagy melegben, hisz a világos színek kevésbé szívják magukba a napot. Persze azt nem garantáljuk, hogy nem koszolódik össze az első reggeli kávéval.


Forrás:

Ugyanis a fehér mellett a sárga a nyár egyik legnagyobb szerelme. Ha eddig nem csábított el a polcokról kacsingatva, akkor itt az alkalom, mert rengeteg lehetőség rejlik benne.


Forrás:

Kantáros farmer

Idén új versenyző a kantáros farmer, amit már jövő nyárra is a szívünkbe zártunk. Izgalmasabb, mint egy magasított farmer, de nem olyan formabontó, mint egy trapéznadrág. Próbáld ki!

 

Forrás:

Ha túl merésznek érzed napközben a falatnyi slip dress-t, vagy egyszerűen csak bejön a grunge stílus, ami egyébként még egy darabig biztosan nem megy ki a divatból, és legalább egyszer mindenkinek ki kell próbálnia. Mondjuk most?


5 kötelező nyári szett

Sajnos van egy rossz hírünk, hivatalosan már nem egész egy hónapig tart a nyár.