Galéria
Forrás:

"Méhekkel csípetem szét magam" - vallotta be nemrég a színésznő. Ám az ő esetében nem ez az első vad szépségsztori, hiszen beszélt már a vaginagőzölés áldásos hatásairól is. Szóval visszatérve a méhcsípésre, ez egy több ezer éves eljárás, másnéven apiterápia, amit a gyulladásoktól és hegekre használnak. 


Forrás:

Japánban való tartózkodása során fedezte fel, hogy az ott élő nőknek hihetetlenül sima és feszes a bőre. Nem kellett sok idő, mire kikönyörögte tőlük az ősi csodaszert, ami a madárürülék. Bizony, a cikis összetevőt a a fülemüléktől szerzik majd más összetevőkkel vegyítve már kész is a pakolás.


Forrás:

Kimet semmi nem állítja meg, ha szépségről van szó. Talán a legriasztóbb kezelést is ő próbálta ki, ami a Vampire Facial néven ismert. Hogy világosabb legyen ebben az esetben saját vérével fiatalítják meg a lelkes vállalkozót, mégpedig úgy, hogy a karjából vért vesznek, majd azt akupunktúrás tűvel az arcába juttatják. Az eredmény egyébként évekkel fiatalítja meg a klienst.


Forrás:

A színésznő esküszik egy különleges placenta alapú krémre, amit sajnos kénytelenek vagyunk elhinni neki, hiszen 41 évesen még mindig úgy néz ki, mint egy 25 éves. Állítólag kizárólag a méhlepény tartalmaz olyan hatóanyagot, ami ennyire durván növeli a bőr kollagéntermelését. 


Forrás:

Ezek után a szupermodell jéghideg arcfürdője már semmi. De ezért gondolj bele, hogy Moss képes reggelente jeges vízbe merülni csak azért, hogy feszesebb legyen az arca, valamint állítólag a pórusokat is összehúzza a sokkoló hidegzuhany.


Ilyen bizarr trükkökkel szépülnek a sztárok

A méhcsípésektől egészen a véres részletekig megyünk...