Galéria
Forrás: Az öltözködés által fejezi ki magát és játékosan áll hozz a szettek összerakásához, sajátmaga szórakoztatására keresgél reggelente a szekrényében. Magasról tesz mások elvárásaira, ami a külsejét illeti.
Forrás: Egy olyan kulturálisan gazdag fővárossal, mint London, nem hagyatkozik csak a divatra. Egy kedvenc festmény, szobor vagy akár film iránti rajongás visszaköszön a stílusán.
Forrás: Mivel az Egyesült Királyságban nagyon erős a fast fashion felhozatal, az angol nő különösebb befektetés nélkül csap le egy új trendi darabra. Az extremitásokat is kipróbálja, nem bánja, ha kicsit bolondosnak tűnik tőle. Ugyanilyen könnyedén vált hajszínt és sminkrutint is.
Forrás: Shakespeare hazájában különösen nagy a rajongás a színház és a dráma iránt, jöhetnek a grandiózus sziluettek, a díszítések és a kosztümöket idéző elemek, például egy szuper fodros, ing formájában.
Forrás: Ez az egyszerű darab nem csak nappal, de este is jól működik, így akkor sincs gond ha munkából rohannak egy baráti vacsira.

5 stíluslecke az angol nőktől

Nem minden a francia sikk!