Galéria
Forrás: Ralph Fiennes egy zseniális színész, de ki tartotta jó ötletnek, hogy úgy adják el, mint romantikus politikus? Nem is működik közöttük a kémia JLo-val. Nem hallottak még Matthew McConaughey-ről?
Forrás: A színésznő nagyon szexi macskanő volt, de sajnos ez az egyetlen pozitívum, amit védelmében tudunk mondani. A film bukásán még az Oscar-díjas Halle is ledöbbent.
Forrás: Most kicsit magunk ellen beszélünk, mert számunkra Hayden volt a legtökéletesebb Anakin, és soha, senki nem helyettesíthetné. De tudjuk, hogy a nagyobb többség - vagyis a férfiak - nem értékelték Hayden sármos vonásait. Nincs szemetek?
Forrás: A DC-re még hosszú út vár, mire utoléri a Marvel sikereit szuperhősfilmek terén, és ezen nem segített a Zöld Lámpás sem. A 2011-es film kapcsán mindenki egyetértett abban, hogy Ryan nem volt jó választás.
Forrás: A film 1961-ben készült, mikor még nem volt divat a filmiparban ázsiai színésznek adni egy ázsiai karaktert. Inkább jött az ismert humorista, Mickey Rooney Mr. Yunioshi szerepében. A logikát ne keresd.
Forrás: Natalie vérbeli színésznő, és ezért a szerepért még a haját is leborotválta, de valami mégis felbosszantotta a nézőket. Bár a színésznő igyekezett elsajátítani a brit akcentust, a többség szerint nem sikerült neki.
Forrás: Úgy látszik a Star Wars univerzum rajongói nagyon érzékenyek, ha a leendő kis Darth Vaderről van szó. Ugyan léteznek igazán tehetséges gyerekszínészek, csak ez Jake Lloydra nem igaz.
Forrás: Francis Ford Coppola nem nyugodott addig, míg nem nyomta be lányát a filmbe. A 19 éves Sofia nyilvánvalóan nem állt készen Mary Corleone szerepére, nem is lendült tovább a karrierje.
Forrás: Hogyan választhatták a meséből ismert gyönyörű és vékony Irma szerepére Rosie O'Donnell-t? Oké, Rosie természetesen szép nő, de azért alkatban távol áll a szeretett karakterről.
Forrás: Mi nem feltétlenül fognánk bukását George Clooney-ra, hiszen több sebből is vérzik ez a film. Bár az új Ben Affleck-féle Batman filmet elnézve, átok ülhet a szerepen.

Hollywood 10 elhibázott castingdöntése

Avagy mikor a színész teszi tönkre az amúgy sikerre ítélt filmet.