Galéria
Forrás: Kos Nem kifejezetten rajongsz az esküvői ruhákért, de ha már muszáj választani, akkor letisztult, modern szabásvonalú hófehér darabra szavazol. Úgyis minél előbb át akarsz majd öltözni egy olyan szettbe, amiben könnyebben tudsz mozogni és táncolni, amilyen energikus vagy, valószínűleg reggelig ropod majd!
Forrás: Bika Imádod már a kiválasztás folyamatát is, hiszen a szépséget és művészeteket szimbolizáló Vénusz az uralkodó bolygód. Fontos, hogy gyönyörű legyen a ruhád, ugyanakkor kellemesen is tudj mozogni bene. Imádod a selymet és az egymásra rétegezett különböző anyagokat és a virágos díszítést. Inkább választasz olyasmit, ami klasszikus, minthogy az aktuális trendek befolyásoljanak.
Forrás: Ikrek Könnyed és játékos személyiség vagy, szereted a mintákat és jó érzékkel mixelsz különböző stílusokat. Élvezed, amikor összeraksz egy izgalmas szettet, odáig vagy a rojtokért, a bojtokért a mókás kiegészítőkért. Te aztán nem fogod mindenki öltözékét összekoordinálni a dekoráció árnyalataival vagy túlöltözni az eseményt. Válassz nyugodtan szokatlan ruhát fodrokkal, mintásat vagy rövidet, remekül fog állni! Vagy bolondítsd meg az összképet egy élénk színű cipővel!
Forrás: Rák Imádod az antik holmikat, lehet, hogy olyan ruhában mész férjhez, ami anyukádé vagy a nagymamádé volt. Vagy esetleg a jegygyűrűd és más ékszered olyasmi, ami családi örökség? A csipke a mindened, kedveled a zárt nyakú, XIX. századi ruhákat és az A-vonalat. Vess be egy kis ezüstöt is, akár csak a cipődön vagy az ékszereiden, igazán jó áll neked!
Forrás: Oroszlán Nagy felhajtást csapsz a ruha körül, és mindenképp feltűnő darabot választasz. Élvezed, hogy középpontban lehetsz, ezért ennek megfelelő, látványos ruha mellett döntesz. Felejthetetlenné szeretnéd tenni a belépődet, ezért egy csupa arany, csillogó ruhában is el tudod képzelni magad. Jól is teszed, természetesen viseled a csillogást és a glamúrt. Ne feledd, hogy kiengedve viseld majd a sörényed, mint egy büszke oroszlán!
Forrás: Szűz Nőies és elegáns a stílusod, kedveled az izgalmas részleteket, ám azoknak nem kell feltétlen látványosnak lenniük: egy rafináltan elrejtett cipzár vagy egy gyönyörű gomb már fellelkesít. Egy istennőt idéző nőies, egyszerű ruha a tökéletes számodra.
Forrás: Mérleg Lenyűgöz a szépség, szereted a nőies ruhákat, de egy izgalmas díszítéstől sem riadsz vissza. Szereted a szatént, és az is tetszik, ha kicsit szexis a ruha, így jöhetnek a tüll és más áttetsző anyagok is. Persze nem vinnéd túlzásba a szexepilt, csak addig megengedett, amíg még bájos és kecses az összhatás. Illik, hozzád, hogy kitalálsz egy tematikát vagy középpontba állítasz egy díszítőelemet és amentén alakítod a dekorációt, a vőlegény ruháját és a sajátodat is, imádod, ha van egy vezérfonal.
Forrás: Skorpió Intenzív és mélyérzésű vagy, tudsz azonosulni a mindent vagy semmit elvvel, és kedveled a szélsőségeket. Szívesen választasz olyan ruhát, amire senki sem számít, lehet szexi, kicsit polgárpukkasztó vagy rock ’n’ roll ihletésű. A kiegészítőd is valami szokatlan lesz, egy merész nyakpánt, egy látványos tűsarkú vagy éppen egy bokacsizma. Olyan különleges összeállítást is tudsz viselni, ami másokon nevetségesen mutatna.
Forrás: Nyilas A legnagyobb bolygó uralja a Nyilast, a Jupiter, ennél fogva te is nagyban gondolkodsz. Nagy lakodalom, rengeteg meghívott, és a ruhád is nagy volumenű. Az álmod egy olyan grandiózus sziluett, és hercegnősen nagy ruha, amiben azért mozogni is tudsz. Jól akarod magad érzeni, és lehet, hogy többször is átöltözöl, hogy minden pillanathoz a megfelelő darabokat viseld. A ruha formája és a textúrák érdekelnek, nem feltétlen a részletek. Mivel rendkívül spontán vagy, az is lehet, hogy hirtelen felindulásból házasodtok össze és később rendezitek csak meg a bulit a barátaitoknak.
Forrás: Bak Két lábbal állsz a földön, és jó befektetést szeretnél csinálni a ruhavásárlással is, ezért lehet, hogy olyan darabot választasz, amit később is tudsz majd viselni. Lehet, hogy azért, mert egyszerű a szabása, vagy azért, mert több darabból áll, amiket külön-külön még évekig variálhatsz. Célratörő vagy és kedveled a jól szabott, szoborszerű darabokat, praktikussága miatt az sem kizárt, hogy nadrágban mondod ki a boldogító igent. Nem töltesz sok időt a ruha kiválasztásával, de a tökéletes minőség nagyon fontos számodra.
Forrás: Vízöntő Nem szereted azt csinálni, amit mindenki más, lázadó vagy. Ezért szívesen kockáztatsz a ruháddal is, bevállalsz aszimmetrikus szabást, szokatlan rátéteket és kivágásokat. Te vagy a változás jegye, így akár többször is át szeretnél majd öltözni az este folyamán. Eklektikus ízlésed megköveteli, hogy kísérletezz különböző stílusokkal.
Forrás: Halak A saját fantáziavilágodban élsz, és te vagy a legromantikusabb jegy mind közül. Kreatív vagy és vonzódsz a hippis, bohó stílushoz is, szereted a puha anyagokat, a rétegezést és az álomszerű összhatást. Légies, könnyed ruhát választasz, amiben modern hercegnőnek érezheted magad.

Ilyen esküvői ruha illik hozzád a horoszkópod alapján

Tudjuk, mit viselsz majd a nagy napon!