Galéria
Forrás: Szüleik, Dick Rudolph és Bruce Paltrow nagyon jó barátok voltak, így a két lány is hamar megtalálta a közös hangot, amit aztán egy gimi és egy életre szóló barátság követett.
Forrás: Híres szüleik révén is találkozhattak volna, ám ennél sokkal hétköznapibban indult kettejük kapcsolata, ugyanis a gimiben ismerték meg egymást. Amit aztán 2000-ben egy közös film, a Dr. T és a nők követett. Kettejük családja pedig azóta is jóban van, olyannyira, hogy amikor Kate kislányával volt várandós, még egy közös fotót is posztolt "Papa Tyler"-rel.
Forrás: A világhírű énekest és a sármos színészt is a közös meghallgatások hozták össze, amit aztán a híres sztárgyártóként ismert The Mickey Mouse Club követett. A kanadai színész egy ideig Justineknál lakott és bár kevés infónk van róluk, de az biztos, hogy a mai napig nagyon jóban vannak.
Forrás: Listánk egyik legmeglepőbb párosa egy középiskolába járt, sőt Cameron állítólag egyszer azt is nyilatkozta, hogy párszor Snoop segítségét kérte abban, hogy egy kicsit jobban ellazulhasson egy-egy hétvégi buliban. Ha értitek mire gondolunk...
Forrás: A két színészt az Office című sorozatban láthattuk együtt, ám kettejük útja sokkal hamarabb találkozott már. Gyerekként egy bajnoki csapatban játszottak és utána ugyanabban a gimiben tanultak tovább. Novak tiniként egy darabot írt, amiben aztán Krasinski is szerepet kapott és ezzel végleg megszerette a színjátszást, a többi pedig már történelem.
Forrás: A két színészről a 1997-es, két Oscar-díjat kapott Good Will Hunting óta tudjuk, hogy elválaszthatatlan barátok. Ám ez a barátság sokkal régebben kezdődött. Matt 10 éves, Ben pedig 8 éves volt, amikor először találkoztak, ugyanis anyukáik egy helyen dolgoztak és egymástól mindössze pár háztömbre laktak. A közös játékot, pedig közös filmek követték.
Forrás: Cameron és Snoop után már nem lepődünk meg semmin se. A Maroon5 énekese és a tinifilmekkel ismertté vált színész pelenkáskoruk óta ismerik egymást. Apukáik a diri irodájában találkoztak, amit egy életre szóló barátság követett, így fiaik is már így nőttek fel, és a mai napig legjobb barátok.
Forrás: A közös nevező itt is a gimnázium, a két rapper ugyanabba a suliba járt Brooklynban. Sokszor rapcsatán vettek részt, és Busta elismerte, hogy gyakran bizony Jay-Z került ki belőlük győztesen.

10 celeb barátság, amik még a hollywoodi siker előtt köttettek

Ti hány éve vagytok legjobb barátok? Teszteljétek, hogy hol tart a kapcsolatotok!