Galéria
Forrás: 1. Kibolyhosodásra hajlamos pulóvereidet csomagold légmenetesen zárható nylonzacskóba, és néha tedd be pár órára a mélyhűtőbe. Többé tuti nem lesz vele problémád.
Forrás: 2. Kényelmetlen valahol a bőrcipőd? Furcsán hangzok, de kend be testápolóval, mert a krémek felpuhítják a legkeményebb bőrt is. A változást a lábaid azonnal érezni fogják!
Forrás: 3. A ritkábban használt ruhadaraboknak egy idő után kellemetlen szaga lehet, pedig még nincs szükségük mosásra. Ilyenkor, vagy bármilyen kellemetlen szag eltűntetése miatt permetezz az anyagra vodkát, és hagyd megszáradni. 
Forrás: 4. Ha szeretnél megszabadulni egy makacs rúzsfoltoktól, akkor fújj az anyagra hajlakkot, hagyd rajta pár percig, dörzsöld meg finoman a foltot, és mehet is a mosógépbe.
Forrás: 5. A leszakadó gombok ellen használj átlátszó körömlakkot!
Forrás: 6. Lakkbőr táskáidat és cipőidet “ápold” ablaktisztítóval. Nem csak a foltokat tűnteti el, fényesebb is lesz az anyag, mint valaha.
Forrás: 7. Az eltűntethetetlennek hitt dezodorfoltokra használj szódabikarbónát és citromlevet. Csak keverd össze a két összetevőt, a kapott pasztát hagyd egy órán keresztül a folton, és a többi már a mosógép dolga.
Forrás: 8. Még egy érv, hogy jól jön a körömlakk a táskádban. A felszaladt harisnyával csodát nem tesz, de legalább nem szakad tovább.
Forrás: 9. Ha beakadt a cipzárad, akkor ahelyett hogy rángatnád, kend be egy kis vazelinnel.
Forrás: 10. A velúr cipőd tisztítására használd a legpuhább körömreszelődet. 

A 10 leghasznosabb házi divatpraktika

Még arra is van megoldás, amiről eddig azt hittük, hogy már semmi sem segíthet. Nekünk miért nem szólt eddig ezekről senki?