Galéria
Forrás: Pizzavarázs (1988)Karrierje kezdetén Julia dús, göndör fürtökkel hódított. Ez a frizura a mai napig a védjegyének számít, annak ellenére, hogy már szinte sosem láthatjuk így.
Forrás: Acélmagnóliák (1989)Itt már a göndör haj teljesen egybeforrt a színésznő nevével, és talán ez volt az a film, amivel az akkor 22 éves Julia belopta magát az emberek szívébe. Epic esküvői jelenet!
Forrás: Micsoda nő! (1990)Az igazság az, hogy ennek a filmnek minden pillanata és mondata ikonikusnak tekinthető, de a mi kedvencünk az a jelent, mikor Vivian és Edward operába mennek. Úgy tökéletes, ahogy van!
Forrás: Erin Brockovich - Zűrös természet (2000)A színésznő teljes átváltozáson ment keresztül... 
Forrás: Erin Brockovich - Zűrös természet (2000)...amire azért is volt szükség, mert egyszerűen nem tudott kibújni a 'pretty woman' szerepkörből. Ezzel a filmmel sikerült, és az Oscar is.
Forrás: Ocean’s Eleven (2001)Talpig nő olyan hollywoodi szívtiprók mellet, mint George Clooney, Brad Pitt és Matt Damon.
Forrás: Mona Lisa mosolya (2003)Julia dögös vonásain jócskán finomítottak ebben a filmben, de mi ezzel a francia sikkel is imádjuk.
Forrás: Közelebb (2004)Bár a film cselekménye szerint Roberts élete elég kusza, karakterének stílusa nagyon  természetesre sikeredett. De tényleg, ilyen mesterien rendezetlen copfra vágynánk mi is minden reggel!
Forrás: Charlie Wilson háborúja (2007)Minél magasabb a hajkorona, annál közelebb vagyunk a mennyhez! Julia komolyan vette ezt a mondást, és annyira hozta a 80-as évek Amerikáját, amennyire csak lehet.
Forrás: Ízek, imák, szerelmek (2010)A sztorit mind kicsit magunkénak érezzük, és pont ez volt a készítők célja. Julia pont olyan természetes nő, mint bármelyikünk, és mind a smink, a haj és a styling is ezt akarta erősíteni a filmben.

Julia Roberts 10 ikonikus frizurája a filmvászonról

Te is odavagy július-augusztusi címlapsztárunk frizurájáért? Jó, de melyikért is pontosan?