Galéria
Forrás: Semmitől sem lehetsz magabiztosabb, mint attól, ha fittnek és energikusnak érzed magad. A tested olajozott gépezetként működik, és nem hátráltat a napi teendőidben, nem harcolsz reggelente a tükörrel. Nehéz elkapni a kezdeti lendületet, de formásabb alak és a jobb közérzet hétről hétre egyre nagyobb motivációt fog adni.
Forrás: A népszerű és vonzó emberek sosem állnak le a pörgéssel, folyamatosan lefoglalják magukat, míg le nem merül az elem és egy tartalmas nap végén álomra hajtják fejüket. A régi barátok túl, fontos nyitni új emberek felé is, hisz egy-egy gondolatébresztő beszélgetést szintén sok inspirációt adhat (még a munkádban is). Barátkozni pont olyan egyszerű, mint az óvodában, csak te érzed nehezebbnek. Ha találkozol valakivel, aki szimpatikus, miért ne kezdeményezhetnél beszélgetést?
Forrás: Jóga, új tanfolyam, fényképezés, rajzolás, önkénteskedés és még sorolhatnánk, hogy mennyi kreatív dolgot csinálhatsz, amivel kizárhatod az életedből az idegeskedést. Persze nem könnyű munka mellett időt szentelni új hobbikra, de a szabadidő a lélek tápláléka, és tudnunk kell táplálni, ha jól akarjuk érezni magunkat. Mindennek a megoldása egy jó időbeosztás, és az olyan fölösleges dolgok kiiktatása, mint a bugyuta műsorok bambulása a kanapén tespedve.
Forrás: Megmérgez a munkád? Az ügyfeleid? A barátaid? Vagy a gyorskaják? Ilyenkor kell az asztalra csapni, mert a negatív energiák belülről falnak fel minket. A stressz és a szorongás komoly károkat okozhat mentális, de fizikális értelemben is. Szürke arcbőr, pattanások és fénytelen, töredezett haj. A te döntésed, hogy felfüggeszted-e a zsákutcákat az életedben, vagy kaparod a falat tele szomorúsággal és szorongással.
Forrás: Amikor eljutsz arra a pontra, hogy rendben van az egészséged, hogy elégedett vagy a külsöddel, és a fejedben sem uralkodik hatalmas káosz, mindent sokkal szebbnek fogsz látni. Hirtelen minden könnyebben fog menni - jól teljesítesz a munkádban, megmaradnak az igazi barátok, tartalmasan telik a szabadidőd, és a vonzó emberek vonzó társra találnak. És ez nem a külsőségeken alapszik!

A vonzó emberek 5 tulajdonsága

Mit gondolsz? Te vajon tényleg felismernéd őket?