Galéria
Forrás: Ha bepúderezed az ajkaidat rúzsozás előtt, az eredmény sokkal tartósabb lesz!
Forrás:

Ha zavar, hogy össze-vissza csúszkálnak a hajadban, használj száraz sampont, és csak ezután tűzd fel vele a tincseidet.


Forrás:

Például úgy, hogy keverj össze egy kevés olívaolajat mosogatószerrel, majd körkörös mozdulatokkal mosd át benne az ecsetet és öblítsd ki, végül szárítsd meg egy papírtörlőn.


Forrás:

Fújd be a hajkefédet a kedvenc parfümöddel, mielőtt fésülködnél vele.


Forrás:

Ha egy kevés vazelinnel kened be a csuklódat és arra fújod a parfümöt; sokkal tovább érződik majd rajtad.


Forrás:

Áztasd pár percig forró vízben a nem éppen csúcsformában lévő körmeidet – extra fényt és egy kis hidratálást kapsz cserébe.


Forrás:

Ha lenőtt a műkörmöd, vagy már nem szép a lakkod, rejtsd el egy kis csillám alá. Tegyél egy kis ragasztót a körmöd tövére – vagy ahol lepattogzott a lakk – és szórj rá glittert, így napokat nyerhetsz a következő manikűrös időpontodig. 


Forrás:

Ha világosabbra fested a hajad az eredeti színénél és már feltűnő a párcentis lenövés, egy kis száraz sampon csodát tehet. Fújd be a hajtövet, hagyd rajta pár percig, majd fésüld át, de ne túl alaposan.


Forrás:

Mindössze egy kiskanálra lesz szükséged hozzá: óvatosan illeszd a lecsukott szemhéjad vonalára, majd húzd meg tussal a kívánt erősségű vonalat: nincs több elmaszatolódott pandaszem!


Forrás:

A teafilter pótolja a nedvességet a kiszáradt ajkaidból, így a becserepesedett részeket is elfelejtheted! Ha ez megvan, tedd fel a szokásos szájfényed egy kis olíviaolajjal – jobb, mint bármilyen gyógyszertári ajakír!


Forrás:

A kis darabokra hullott púdered is megmentheted úgy, hogy visszateszed a tégelyébe és hozzákeversz pár csepp sós vizet.


Forrás:

A só a nedvességfelszívó képessége miatt remekül “hidratálja” újra a régi, beszáradt szempillaspirálod tubusát, amit ezek után még könnyebben fogsz tudni használni.


Forrás:

Keverj össze egy kis meleg színű szemhéjfestéket némi átlátszó szájfénnyel. Kész is az egyedi ajakrúzs!


Forrás:

Nincs kéznél hajlakk és hajtőemelő, de borzaszótan fest a frizurád? Ragadj meg egy “szolgálaton kívüli” fogkefét és azzal  tupírozd fel a hajtöveidet!


Forrás:

Szappanozd be azonnal, vagy nyomj egy kis tusfürdőt egy habszivacsra és óvatosan kezdd el törölgetni.


15 szépségtrükk, amit nem árt, ha észben tartasz

Azt csiripelik a madarak, hogy legújabb bőrfiatalító csodaszerért nem kell messzebb sétálnunk, mint a konyha. Bizony, a só jótékony hatásairól most mindenki ódákat zeng, eddig nem is gondoltuk, hogy ennyi mindenre jó!